Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NÓGRÁD MEGYEI ÖSSZEFOGÁS

2009.05.03

 

Kép

 

MIÉRT KELL KIEMELTEN NÓGRÁD MEGYÉBEN AZ ÖSSZEFOGÁS?

 

INDOKOK FŐBB CÍMSZAVAKBAN:

1.       MERT ÉRDEMES NAGYOT VÁLLALNI!
2.       KI GYORSAN SEGÍT KÉTSZERESEN SEGÍT!
3.       NÓDRÁD MEGYE ŐSI TÖRTÉNETE NEM A MAI ÁLLAPOTOT ÉRDEMLI!
4.       AZ ŐSI NÓGRÁDI ARANYASSZONY LELKEK VISSZAJÖTTEK SEGÍTENI!
5.       A VÉGSŐ ISTENI TERV ÍGY SZÓL!
6.       A ROMÁK HELYZETE AZONNALI LÉPÉST SÜRGET!
 
NEM TÖREKSZÜNK MOST A TELJESSÉGRE. EZ A HAT TEREMTŐ GONDOLAT ELEGENDŐ INDOK KELL LEGYEN MINDENKINEK A CSELEKVÉSRE - VEGYÜK ŐKET SORBA.
 
1.       ÉRDEMES NAGYOT VÁLLALNI!
„A VÁLLALÁS ÉS A TELJESÍTÉS NAGYSÁGA – A LÉLEK MÉRTÉKE!”
EGY SOKAT TELJESÍTŐ MAGYAR LÉLEK FÖLDI SZAVAI HANGZOTTAK ÍGY ÉS ÉRVÉNYESEK A MAI NAPIG IS. A FRISS-ÉGI-GYERMEK-LELKEK INDULÓ PRÓBÁJA A VÁLLALÁS MÉRTÉKE. AZ ŐSI EGY ISTEN SZÁMOS FÖLDI TANULÓ LEHETŐSÉGET KÍNÁL – MELYBŐL A NAGYOKAT SOK SZERETETT ENERGIÁVAL - A KISEBBEKET ARÁNYOSAN KEVESEBB ENERGIÁVAL JUTALMAZZA A TELJESÍTÉST KÖVETŐEN. AKI TÚLVÁLLAL AZ TELJESÍTÉS NÉLKÜL MARAD – A PICINYT VÁLLALÓK PEDIG KÖNNYEN TESZIK A DOLGUKAT – DE KEVÉS ÖRÖMÜKET LELIK BENNE ÉS AZ ÉRTE JÁRÓ JUSS SEM ELÉGÍTI KI ŐKET. MINDKÉT ESETBEN AZ ÚJBÓLI LESZÜLETÉS LESZ A FOLYTATÁS – VAGYIS ELVESZTEGETIK AZ IDŐT. ÉRDEMES TEHÁT AZ ADOTT KÉPESSÉGEK SZERINT DÖNTENI.
 
A MAGYARSÁGRÓL LEKERÜLT A TURÁNI ÁTOK 2008 AUGUSZTUS 20-ÁN – ÉRDEMES ÉS LEHET ÚJRA NAGY FELADATOKAT VÁLLALNI. JAVASLATUNK A LEGSZEGÉNYEBB – LEGELHAGYATOTTABB MEGYÉBEN FELADATOT VÁLLALNI ÉS AZT MARADÉKTALANUL VÉGRE IS HAJTANI!
 
2.       KI GYORSAN SEGÍT KÉTSZERESEN SEGÍT!
AZ ŐSI EGY ISTEN RENDET RAKÓ VILÁGVÁLSÁGA A LEGMÉLYEBBEN MAGYAROSZÁGON JELENTKEZIK – MERT INNEN FOG KIINDULNI MINDEN VÁLTOZÁS. A VÁLSÁG OLYAN SÚLYOS LESZ – AMILYENNEK MI MAGYAROK AKARJUK. HA NEM ÉRTÜNK A TANÍTÓ JELEKBŐL – AKKOR ERŐSÖDIK – HA ÉSZBE KAPUNK ÉS TÉRDRE ERESZKEDVE BOCSÁNATOT KÉRÜNK – AKKOR ÚJRA ÉGI SEGÍTSÉGET KAPUNK.
NÓGRÁD MEGYE TÖBB NEHEZÍTŐ KÖRÜLMÉNNYEL IS TERHELT – EZÉRT AKI ITT SEGÍT AZ KÉTSZERESEN SEGÍT! A MAGYARSÁG ELSŐ KÖTELEZŐ FELADATA AZ ÖSSZEFOGÁS – FÉLRE KELL SÖPÖRNI MINDEN ELLENAKARÓINK ÁLTAL SZÍTOTT MESTERSÉGES ELLENTÉTET - LEGYEN AZ BÁRMEKKORA IS. MERJÜNK BESZÉLNI ÚJRA A SZOMSZÉDAINKKAL – A MÁS ELVEKET VALLÓKKAL ÉS KI FOG DERÜLNI – HOGY VAN KÖZÖS PONT: AZ ŐSI EGY ISTEN. EZ FOGTA ÖSSZE AZ ŐSI MAGYAR HITET ÉS EMBEREKET – MELY MINDÖSSZE KÉT MONDATBÓL ÁLLT:
-          EGYISTEN HIT
-          FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETT.
E KÉT ELV TÖRETLEN KÖVETÉSÉVEL ÉPÍTSÜK ÚJRA: MAGUNKAT – A KAPCSOLATAINKAT – A TELEPÜLÉSEINKET – A MEGYÉINKET – A MAGYARSÁGOT!
 
3.       AZ ARANYASSZONYAINK VISSZAJÖTTEK SEGÍTENI!
AZ ŐSIBB IDŐKBEN E MEGYE KIMAGASLOTT SPIRITUÁLIS EREJÉVEL AZ AKKORI TERÜLETEK KÖZÜL. EZ DÖNTŐEN AZ ITT ÉLŐ ARANYASSZONYOKNAK VOLT KÖSZÖNHETŐ. NAGY DIVAT MA A TÁLTOS HAGYOMÁNYOK FELELEVENÍTÉSE – ENNEK RÉVÉN A TÁLTOS SZÓT SZINTE MINDENKI ISMERI (ÉS VALAMILYEN KÉPZETEKKEL ELLÁTJA MAGÁBAN) – DE AZ ARANYASSZONY MEGNEVEZÉS TELJESEN FELEDÉSBE MERÜLT. EZ TUDATOS ISTENANYAI DÖNTÉS EREDMÉNYE VOLT – A MAGYARSÁG ÉS AZ ISTENI TUDÁS MEGMARADÁSA ÉRDEKÉBEN. RENGETEG TÁLTOSUNKAT ÖLTÉK MEG – VADÁSZTÁK LE - FIGYELTÉK TUDATOSAN A KÓRHÁZAKBAN SZÜLETŐ GYERMEKEK BEAVATOTTSÁGRA UTALÓ JELEIT. ISTENANYA E MÉSZÁRLÁST LÁTVA VISSZAFOGTA TÖBB ÉVSZÁZADRA AZ ARANYASSZONYOKAT A KÉPESSÉGEIK GYAKORLÁSÁBAN. MOST JÖTT EL ÚJRA AZ Ő IDEJÜK: A VÍZÖNTŐ VILÁGKORSZAK AZ ARANYASSZONYOK TEREMTŐ ENERGIÁIRA ÉS SZERETETTÉRE ÉPÜL. AZ ARVISÚRÁK MÁR ELŐKERÜLT ROVÁSAIN SZÁMOS NAGY KÉPESSÉGŰ ARANYASSZONY NEVE BUKKAN FÖL: SIKILLA – DEÉDES – DUNNA – PIROSKA…NAGY ENERGIÁJÚ ÉGI KAPUKAT NYITOTTAK NÓGRÁDBAN E CSODÁS ASSZONYOK A MAGUK IDEJÉBEN ÉS TÖBBET TETTEK – MINT AZT A FÖLDI TÖRTÉNELEM KÖNYVEK EMLÍTIK. AZ ÉGI – LÉLEK TÖRTÉNELEM SORAIBAN MESSZE MEGELŐZTÉK ŐK A FÉRFIAINKAT.
A PILISI SZAKRÁLIS SZÍVCSAKRA ENERGIÁINK MÁTYÁS HALÁLÁIG MŰKÖDTEK – ANNAK ELLENÉRE – HOGY A PILIS FOLYAMATOS TÁMADÁSOK TÜZÉBEN VOLT. ÓRIÁSI ÉRDEME VOLT EBBEN A FEHÉR SZENT PÁLOSOKNAK – AKIK TÖBB SZÁZ ÉVES NAPI FEGYELMEZETT MUNKÁVAL KÉSZÍTETTÉK ELŐ MÁTYÁS LESZÜLETÉSÉT ÉS REMÉLTÉK A CSODÁT: A TURÁNI ÁTOK MEGTÖRÉSÉT. NEM SIKERÜLT – EZÉRT INKÁBB LEZÁRTÁK A PILISI ENERGIÁKAT – MERT PONTOSAN TUDTÁK – HOGY JÓ IDEIG NEM LESZ HASONLÓ SPIRITUÁLIS ERŐ ÖSSZEFOGHATÓ MAGYARORSZÁGON. MOST ELJÖTT AZ ARANYASSZONYOK – A NŐISÉG – A SZERETETT IDEJE. ÚJRA ÉLED EZÉRT A SZÍVCSAKRA – HOGY MEGVÁLTOZTASSA MÉRTÉKADÓ DOBOGÁSÁVAL AZ EGÉSZ FÖLDET. EZ A HELY MÁR NEM LEHETETT A PILIS – HISZEN AZ TELJESEN FÉRFI ENERGIÁKKAL ÁTHATOTT. AZ ÚJ SZÍVCSAKRA AZ ŐSI ARANYASSZONYI SIKEREK HELYE LETT: MÁTRAVEREBÉLY-SZENTKÚT – TARI SZTUPA – SALGÓTARJÁN HÁRMASSÁG ÁLTAL BEHATÁROLVA.
EZÉRT IS KELL FELEMELNI NÓGRÁD MEGYÉT AZ ORSZÁGON BELÜL IS – HOGY NÓGRÁD MEGYE IS FELEMELHESSE AZ EGÉSZ VILÁGOT!
 
4.       A VÉGSŐ ISTENI TERV IS ÍGY SZÓL…!
ÉGI VÁLLALÁSAINK ÖSSZESÉGÉBŐL ÁLL ÖSSZE AZ ISTENI TERV. SAJNOS AZ EGYES LELKEK FOLYAMATOS SZERZŐDÉS SZEGÉSE MIATT E TERV FOLYAMATOSAN ÁTDOLGOZÁSRA SZORUL. A VILÁGKORSZAKVÁLTÁS KÖZELSÉGE NEM ENGED MEG TÖBB IDŐHÚZÁST A LELKEK RÉSZÉRE: AKI BÚJT – AKI NEM JÖNNEK AZ ESEMÉYNEK – MELYEK A NOÉ IDEJÉBEN TÖRTÉNTEKHEZ HASONLÍTHATÓ HORDEREJŰEK. AKI NEM HALLJA AZ ŐSI EGY ISTEN SEGÍTŐ ÉS FIGYELMEZTETŐ SZAVAIT: ELSŐPRI MAJD AZ ÁR!
2009 MÁRCIUS 31-ÉRE AZ ŐSI EGY ISTEN VÉGSŐ HATÁRIDŐT SZABOTT ÉS E DÁTUMOT KÖVETŐEN MÁR NEM AZ ÖSSZES LÉLEK MEGMENTÉSÉN KÜZD – HANEM A JÓ LELKEK ÁTVEZETÉSÉN AZ ÚJ KORBA. A TÖBBIEK SZÁMÁRA SINCSENEK ELZÁRVA A LEHETŐSÉGEK – DE INNENTŐL MÁR MINDENT SAJÁT EREJÜKBŐL KELL ELÉRNI.
A VÉGSŐ ISTENI TERVBEN NÓGRÁD MEGYE KIEMELT SZEREPET TÖLT BE – DE EHHEZ TENNI KELL A MINDENNAPOKBAN. AMIT MI ELRONTOTTUNK – AZT AZ ŐSI EGY ISTEN NEM FOGJA HELYETTÜNK VARÁZSÜTÉSRE RENDBE TENNI. Ő CSUPÁN SEGÍT – HA ALÁZATOSAN KÉRJÜK. TERVE VAN A MAGYARSÁG ÉS A VILÁG GYORS JOBBÁ TÉTELÉRE – HALLGASSUNK HÁT RÁ ÉS KÉRDEZZÜK MEG E TERVET A BEAVATOTTAK ÁLTAL. ELŐSZÖR TELJESÍTSÜK E TERV ELSŐ PONTJÁT AZ ÖSSZEFOGÁST.
 
5.       A ROMÁK HELYZETE AZONNALI LÉPÉST SÜRGET!
A MAGYARSÁG ELLENES ERŐK A TURÁNI ÁTKOT KÖVETŐEN MEGTEHETTÉK AZ ALJAS KIS JÁTÉKAIKAT:
-          OSZD MEG ÉS URALKODJ
-          VEDD EL A VALÓS MÚLTAT ÉS AZT CSINÁLSZ A MAGYARSÁGGAL AMIT AKARSZ…
ISMERŐS – SZERETETTŐL ÁRADÓ GONDOLATOK EZEK. PONTOSAN ISMERJÜK ÉS ISMERTÜK EZEKET A SZAVAKAT -–MERT GÁTLÁSTALANUL KIMONDTÁK ÉS MÉGIS BELESÉTÁLTUNK A CSAPDÁBA. A MAGYARSÁG MÁRA MISZLIKKÉ VAN DARABOLVA – LASSAN NINCS OLYAN SZOMSZÉD AKI BESZÉLNE A MÁSIKKAL – MERT ELVESZTETTÉK A KAPCSOLATUKAT A LELKÜKKEL ÉS ÍGY BECSAPHATÓKKÁ VÁLTAK. CSODÁLATTAL HALLGATJÁK A HAMIS IDEOLÓGIÁKAT. VIZSGÁLJUK MEG MOST A ROMÁK ŐSI ÉS MAI HELYZETÉT ÉS MEGÉRTJÜK MEKKORA ÁTVERÉS ÁLDOZATAI VAGYUNK.
 
HÁROM TUDÁSHORDOZÓ NÉP LETT A FÖLDRE ENGEDVE – A SZERETETT RENDJÉT ÚJRA ÉPÍTENI. EBBŐL KETTŐ TARTÓS SZÖVETSÉGET KÖTÖTT EGYMÁSSAL ÉS A 24 HUN TÖRZSSZÖVETSÉG GERINCÉT ADTÁK. A TELJES ISTENI TUDÁST A MAG NÉPE BIRTOKOLTA – ŐK TANÍTOTTÁK ÉS GYÓGYÍTOTTÁK A TUDÁSUK ÁLTAL A FÖLD MINDEN NÉPÉT. AZ ŐSI TERÜLET KÖZPONTJÁT A MÁSIK SZÖVETSÉGES NÉP ADTA ÉS VÉDTE IS A HUN TERÜLETEKET. A MAG NÉPE FOLYAMATOSAN JÁRTA A VILÁGOT ÉS TUDÁSSZIGETEKET HOZOTT LÉTRE – MÍG AZ ÚZOK ADTÁK A BIZTOS OTTHONI HÁTTERET. A TURÁNI ÁTOK ESEMÉNYSORAI UTÁN - A TÖBBI 22 TÖRZSBŐL (A BAJBAN) MIND ELPÁRTOLT AZ ŐSI EGY ISTENTŐL: MONDVÁN NEKIK NEM KELL OLYAN ISTEN AKI BÜNTET IS. AZ ÚZOK VÁLLALTÁK A BAJBAN A SORSKÖZÖSSÉGET A MAG NÉPÉVEL ÉS EZZEL FELE TERHÉT ÁTVÁLLALTÁK AZ ÁTOKNAK. AZ AKKORI VEZETŐJÜK SZENT FOGADALMAT TETT – HOGY AZ ÚZOK ADDIG FOGNAK CIGÁNY ÉLETET ÉLNI – AMÍG AZ ŐSI EGY ISTEN VISSZA NEM TÉR ÉS LE NEM VESZI AZ ÁTKOT. UGYE SEJTJÜK – HOGY EZ A VEZETŐ AZ AKKORI VAJDA VOLT. ÍGY RAGADT EGY NAGY HAGYOMÁNYÚ NÉPEN EGY ÚJ NÉV. NEM IGAZAK TEHÁT AZOK A BADAR MESÉK – HOGY A ROMÁK INDIÁBÓL ÉRKEZTEK: ŐK AZ ŐSI MÚLTUNK RÉSZEI ÉS KOMOLY SEGÍTŐI – SZÖVETSÉGESEI.
MIÉRT ENGEDTÜK – HOGY ELLENSÉGEKKÉ TEGYENEK MINKET?
SOKAN BÍRÁLJÁK ŐKET CSUPÁN A KÜLSEJÜK – VISELKEDÉSÜK ALAPJÁN. KÉRDEZEM ÉN EZEKTŐL AZ EMBEREKTŐL – HOGY VÁLLALT VOLNA-E Ő MÁS HIBÁJÁÉRT IS BECSÜLETBŐL EKKORA FELELŐSSÉGET? 1500 ÉVNYI HAZÁTLANSÁG UTÁN – HOGYAN NÉZNE KI Ő KÜLSŐLEG? ELBÍRTA VOLNA-E EGYEDÜL A MAGYARSÁG AZT A TERHET – AMINEK A FELE RÉSZÉT A MAI ROMÁK LELKEI HORDOZTAK ÉVSZÁZADOKIG? TANULJUNK MEG VÉGRE A LÉLEK NYELVÉN BESZÉLNI ÉS GONDOLKODNI ÉS MEGÉRTJÜK A MÚLT ÉS A JELEN MINDEN DOLGÁT. MINDEN EMBERBEN LÁSSUK MEG A LELKET ÉS NE KÜLSŐLEG ÍTÉLKEZZÜNK. AZ AKKORI VAJDA ÚJRA LESZÜLETETT – HOGY BEFEJEZZE A FELADATÁT. ÚJ TESTBEN TESZI A DOLGÁT – DE MÉG Ő SEM TUDJA TALÁN – HOGY 2008 AUGUSZTUS 20-ÁN LEKERÜLT A TURÁNI ÁTOK. KÉREK MINDENKIT MONDJA EL ROMA ISMERŐSEINEK ÉS KÉRJÉK – HOGY ADJÁK TOVÁBB. NAGYON FONTOS – HOGY EZ A NAGY LÉLEK MIELŐBB MEGTUDJA E JÓ HÍRT – HISZEN NEM BIZTOS – HOGY MEG VAN MOST IS A KÖZVETLEN ŐSI EGY ISTENI KAPCSOLATA. LEHET – HOGY EGY JELRE VÁR – ADJUK MEG HÁT NEKI. EZ A VAJDA FOGJA MAJD ÖSSZE A ROMÁKAT ÉS TESZI TISZTÁBA A MEGMARADT NÉPÉT. KI FOGJÁK SZŰRNI MAGUK KÖZÜL A ROSSZ LELKEKET – CSAK ENGEDJÜK ÚJRA MAGUNKHOZ ŐKET – A RÉGI SZÖVETSÉGESEINKET – BESZÉLJÜNK VELÜK EGYENRANGÚ LELKEKKÉNT.
 
 
KÖZÖS FELADATAINK:
-          A ROMA-MAGYAR MESTERSÉGES ELLENTÉTEK CSÍRÁJÁBAN VALÓ ELFOJTÁSA.
-          A ROMÁK HELYZETBE HOZÁSA (KISEBB FÖLD TERÜLETEK BIZTOSÍTÁSÁVAL ÖNELLÁTÓVÁ TENNI ŐKET).
-          KÖZÖS ROMA-MAGYAR PROGRAMOK SZERVEZÉSE.
-          AZ ÖSSZEFOGÁS ERŐSÍTÉSE – A RÉGI KÖZÖS MÚLTUNK RÉSZLETES FELTÁRÁSA.
-          TANFOLYAMOK – OKTATÁS A FENTI DOLGOK RÉSZLETEIRŐL (A FÖLDMŰVELÉSRŐL).
-          AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK FOLYAMATOS INDÍTÁSA.
-          LÉLEKEGYESÍTÉSEK RÉVÉN A LELKEK KÖZVETLEN ŐSI EGY ISTENI KAPCSOLATÁNAK VISSZAÁLLÍTÁSA – ŐSI GYÓGYÍTÓK ÁLTAL.
-          AZ ŐSI EGY ISTENI ROMA TERVEK ÁTVÉTELE – SZIGORÚ BEÉPÍTÉSE A FRISS TERVEKBE.
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.