Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TURÁNI ÁTOK

2009.04.29

 

Kép

 

 

 

 

A MAGYARSÁG TÖRTÉNETE MEGHATÁROZÓ A FÖLD TÖRTÉNELME SZEMPONTJÁBÓL ÉS EBBÉLI (TANÍTÓ ÉS GYÓGYÍTÓ) LÉTÜNKBEN SAJNOS MI MAGYAROK IS BELEESTÜNK KÍSÉRTÉSEKBE.

A KÍSÉRTÉS MINDIG AZT JELENTI - HOGY EGY ADOTT LÉLEK VAGY LÉLEKCSOPORT ELÁRULJA AZ ISTENI TUDÁST ÉS SZERETETTET - CSERBEN HAGYVA AZT EGY LÁTSZÓLAG FONTOSABB FÖLDI DOLOGÉRT. PEDIG AZ ŐSI HITÜNK KÉT SZILÁRD ALAPELVBŐL ÁLLT: AZ EGY ISTEN HITBŐL ÉS A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTBŐL!

NÉZZÜK - HOGYAN TÖRTÉNT SAJNÁLATOS KÍSÉRTÉSBE EJTÉSÜNK A "TURÁNI ÁTOK" IDEJÉN.

IDŐSZÁMÍTÁSUNK SZERINT 486-BAN (ATTILA BEAVATOTT HUN KIRÁLYUNK HALÁLA UTÁN JÁRUNK) A RÓMAI BIRODALOM MARADÉK VILÁGI ÉS EGYHÁZI RÉSZEI SZÖVETKEZTEK A BAJBAN ÉS MEGZSAROLTÁK A 24 HUN TÖRZSSZÖVETSÉGET – HOGY ADJA ÁT AZ ARANYLEMEZEKRE RÓTT (TEREMTŐI TUDÁSÚ) ARVISÚRÁKAT (IGAZSZÓLÁSOKAT) A RÉSZÜKRE!

A ZSAROLÁSHOZ IGAZI EREJÜK MÁR NEM LÉVÉN – ELRABOLTÁK A FEJEDELEM IMÁDOTT GYERMEKÉT – MAGYARKÁT! A RABLÁS SORÁN MAGYARKA SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT ÉS ÉLETÉT VESZTETTE. AZT HAZUDVA – HOGY MÉG ÉL KICSALTÁK A HUN TÖRZSSZÖVETSÉGTŐL AZ ARANYLEMEZEKRE RÓTT ARVISÚRÁKAT – A BESZÉLŐ KÖVEINKET – A BESZÉLŐ KRISTÁLY FEJEINKET - HOGY CSAK NÉHÁNYAT ÉRINTSÜNK A SZAKRÁLIS KINCSEINKBŐL. 

EZEK MOST IS A VATIKÁNBAN VANNAK! A CSERE RÉSZÉT KÉPEZTE EGY SZERZŐDÉS IS – MISZERINT MINDEN ÖTÖDIK PÁPÁT A HUN TÖRZSSZÖVETSÉG ADHATJA MAJD! AZ ARVISÚRÁKBAN OLYAN TEREMTŐI TITKOK VOLTAK – MELYEK AZ ALACSONY REZGÉSŰ ERŐK KEZÉBE KERÜLVE LÉTRE HOZTÁK A gonoszt: AKI ELŐSZÖR CSAK A FÖLDÖN TÉNYKEDETT – DE AZ EMBEREK EGYRE ERŐSÖDŐ ISTEN TAGADÁSA ÁLTAL EGYRE ERŐSEBB LETT!

AZ ARVISÚRÁK TEREMTŐI TUDÁSA ALAPJÁN PEDIG FOKOZATOSAN KÉPESSÉ VÁLT BEHATOLNI A FELSŐBB ÉGI VILÁGOKBA IS – NAGY HARCOK DÚLTAK - MELYEK CSAK 2006.12.06.-ÁN DŐLTEK EL VÉGLEGESEN ŐSI EGY ISTENI GYŐZELEMMEL!

 

AKI KELLŐ MÉLYSÉGGEL ÁTGONDOLJA EZT A TÖRTÉNETET MEGÉRTI - HOGY MIÉRT VAN OLYAN MÉLY VÁLSÁGBAN A MAI VILÁG ÉS EZEN BELÜL A MAGYARSÁG. A TEREMTŐI KÓDOK OLYAN KEZEKBE KERÜLTEK - AMELYEK NEM VOLTAK TISZTÁK - HANEM CSAKIS A MAGUK ÉRDEKÉBEN TEREMTETTEK. A MAI VILÁG MÉG TELE VAN EZEKKEL A HAMIS - ÖNZŐ TEREMTÉSEKKEL. AZ EMBEREK ÉSZRE SEM VESZIK - HOGY MÁR NEM URAI ÖNMAGUKNAK. LÁTSZÓLAG SZABADOK CSUPÁN - VALÓJÁBAN CSAK RÁCSOK MÖGÖTT SZÓRAKOZTATOTT ÉS MESTERSÉGESEN TÁPLÁLT TESTEK. MŰ CIRKUSZ ÉS MŰ KENYÉR AMIT KAPNAK CSERÉBE AZÉRT - HOGY ELADTÁK A KÖZVETLEN ISTENI KAPCSOLATOT JELENTŐ  LELKÜKET.

A FÖLDÖN PÉLDAMUTATÁSRA HIVATOTT MAGYAR LELKEK ÁRULÁSÁT AZ ŐSI EGY ISTEN PÉLDÁS BÜNTETÉSSEL JUTALMAZTA. 2000 ÉVES ÁTKOT KAPTUNK – MELY NEM ROSSZINDULATÚ ÁTKOT JELENTETT – DE A HATÁSA A SAJÁT BUTASÁGUNK MIATT MÉGIS AZ LETT. AZ ŐSI EGY ISTEN NEM TETT MÁST – MINT MEGVONTA A KÜLÖN SEGÍTÉSÉT TŐLÜNK - VAGYIS NEM ROSSZAT KÍVÁNT NEKÜNK – CSUPÁN LEVETTE RÓLUNK A FOLYAMATOSAN SEGÍTŐ KEZÉT.

HA KELLŐEN ALÁZATOSAK TUDTUNK VOLNA MARADNI ÉS NEM CSUPÁN A KORÁBBI ÁLLAPOT UTÁN VÁGYAKOZUNK – ALAKULHATOTT VOLNA MÁSKÉNT IS A MAGYARSÁG SORA. MI EZZEL SZEMBEN A TURÁNI ÁTOK UTÁNI IDŐBEN IS ELJÁSZTOTTUK – MINTHA MÉG MINDIG MI LENNÉNK A KIVÁLASZTOTTAK ÉS A KIEMELT ISTENI NEMZET. EZT A VISELKEDÉSÜNKET UNTÁK MEG A KÖRÜLÖTTÜNK LÉVŐK ÉS EZÉRT LETTÜNK GYAKORLATILAG MINDENKI ELLENSÉGEI – AKIBE MINDENKI BELERÚGHAT. EBBŐL ADÓDOTT A XIX.-XX. SZÁZADI TÖRTÉNELMÜNK ÉS VESZTESÉGEINK.

ADÓZZUNK EZEN A PONTON TISZTELETTEL A MAGYARSÁG MEGMENTŐJÉNEK: ISTENANYÁNAK. SZENT ISTVÁN BEAVATOTT KIRÁLYUNK ELHIVATOTT FELISMERÉSE VOLT – HOGY AZ ŐSI EGY ISTENI TÁMOGATÁS MEGVONÁSÁT EGY MÁSIK ÉGI SEGÍTŐVEL PÓTOLTA. A BEAVATÓ SZENT KORONÁNK ISTENANYÁNAK TETT FELAJÁNLÁSÁVAL MENTETTE MEG A MAGYARSÁGOT A TELJES PUSZTULÁSTÓL: MIVEL LÁTTA – HOGY A MAGYARSÁG ÖNERŐBŐL NEM BOLDOGUL – MERT A SAJÁT NEGATÍV GONDOLATAIK FOGSÁGÁBAN VERGŐDIK.

DRÁGA HONFIAK- VAN EGY FONTOS ÚJ ÜNNEPÜNK MELY IDEJE – HOGY KÖZKINCCSÉ VÁLJON: 2008. AUGUSZTUS 20.-A. AZ ŐSI EGY ISTEN EKKOR VETTE LE A MAGYARSÁGRÓL A FÖLDI SÍKON IS A TURÁNI ÁTKOT. EMELJÜK FEL BÜSZKÉN A FEJÜNKET - MERT AZ ŐSI EGY ISTEN E DÁTUMTÓL ISMÉT SEGÍT BENNÜNKET - DE CSAK MINDIG OLYAN MÉRTÉKBEN - AMELYET KIÉRDEMLÜNK. NEKÜNK KELL ELŐSZÖR BIZONYÍTANI ÉS Ő EZT KÖVETŐEN SEGÍTI UTUNKAT.

FORDULJUNK ALÁZATOSAN AZ ŐSI EGY ISTENHEZ MIELŐTT BÁRMIBE IS BELEKEZDENÉNK - KÉRDEZZÜK MEG A VÉLEMÉNYÉT MINDENBEN. EHHEZ ÚJRA KELL ÉPÍTENÜNK A VEVŐ-KÉSZÜLÉKEINKET FELÉ - MELYET AZ ALACSONY REZGÉSŰ ERŐK SZÁNDÉKOSAN TÖNKRE TETTEK BENNÜNK - CSAK ÍGY VÁLTUNK BEFOLYÁSOLHATÓVÁ ÁLTALUK (HELYTELEN TESTI-LELKI TÁPLÁLÉKOK). LEGYEN VÉGE A TUDATTALAN LÉTÜNKNEK ÉS TUDATOSAN AKARJUK ÚJRA VISSZASZEREZNI A TELJES ISTENI TUDÁST.

 

MINDENT BELE MAGYAROK - RÁNK VÁR A VILÁG!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

airszabo@gmail.com

(Szabó Róbert, 2010.11.04 10:38)

Talán még megérem, hogy az ilyen írások, tudás a NAT részét fogják képezni az iskolákban :)