Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FELHÍVÁS - A VILÁG MAGYARJAIHOZ

2010.07.01

2010. JÚNIUS 30.

 

DRÁGA BARÁTAIM – MAGYAROK!

 

MINDEN MAGYAROK BEAVATÓ ARANYASSZONYA FORDULOK HOZZÁTOK ÉS SZÓLÍTOK MEG MINDENKIT!

A MAGYARSÁG ELINDULT A FELEMELKEDÉS FELÉ – AZ ÖSSZEFOGÁS – AZ EGYSÉG FELÉ! ELJÖTT AZ AZ IDŐ – AMIKOR A VILÁG FELÉ IS MEG KELL MUTATNUNK AZ ŐSI JUSSUNKAT. AZT A MÉRHETETLEN SZERETETTÜNKET – AMELY MINDIG IS JELLEMEZTE NÉPÜNKET. AZ ŐSI JUSSUNKBAN BENNE VAN ÉS VOLT A BEFOGADÁS ÉS A JOBBÁ VÁLÁS. HISZEN A MÉRHETETLEN ISTENI SZERETETTÜNK AMIT AZ ÉGI ÉDESANYÁNK – VALAMINT AZ ŐSI TEREMTŐ ERŐK – A SZENTEK SOKASÁGA – A TEREMTŐ ŐSI EGY-GYEL EGYÜTT ÁTADOTT. AZ MOST MÁR KEZD NYILADOZNI ÚJRA A SZÍVÜNKBEN. TÁRJUK KI ISMÉT NAGYRA A SZÍVÜNK KAPUJÁT ÉS MUTASSUK MEG A NAGYVILÁGNAK – HOGY A MAGYARSÁG RÁLÉPETT ÚJRA AZ ISTENI SZERETETT ÚTJÁRA.

AZOK A A RÉGI TÖRTÉNELMI ÉRTÉKEINK ÚJRA ITT VANNAK – ÉS VEZETNEK BENNÜNKET. HISZEN A RÉGEN ELFELEDETT TÖRTÉNELMI KÜLDETÉSÜNKET ÚJRA ÉS ÚJRA VISSZAKAPTUK. MOST ÉLJÜNK VELE.

MUTASSUK MEG – HOGY KÉPESEK VAGYUNK PÉLDÁT ÉS UTAT MUTATNI MIND A VILÁG SZÁMÁRA – MIND A CSALÁDJAINK – MIND ÖNMAGUNKNAK – MIND A KÖVETKEZŐ NEMZEDÉKEK SZÁMÁRA.

MÁR NÉGY GENERÁCIÓN KERESZTÜL EZEK ELMARADTAK – KIMARADTAK.

A VILÁGNAK PÉLDA KELL – HOGY LÁSSÁK VALÓBAN KOMOLYAN GONDOLJA A MAGYARSÁG AZ ÖSSZEFOGÁST - BÉKESSÉGET – ÉS A VILÁGBÉKÉT.

FOGJUNK ÖSSZE – ÉS MUTASSUK MEG KÉPESEK VAGYUNK MEGRENDEZNI AZT A NEMZETKÖZI BÉKE ÉS SZERETETT KONFERENCIÁT – AMELY ÉGI KEZDEMÉNYEZÉSRE – LETT A VILÁG MINDEN RÉSZÉRE MEGHIRDETVE.

MÁR SOKAN JELEZTÉK VISSZA A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT. HISZEN AZ AZ ÉGI FÉNY – AMELYET ÉGI ÉDESANYÁNK SZÍVÉNEK FÉNYE ELINDÍTOTT ÉS MEGINDÍTOTT AZ MINDENKI SZÍVÉBE ELJUTOTT. BEFOGADTA AZT ÉS BEREGISZTRÁLT A VILÁGBÉKE2010.EOLDAL.HU – VAGY A WORLDPEACE2010.WEEBLY.COM OLDALAKON.

A VILÁGBÉKE MOZGALMAK MINDEN SZERVEZETÜKET – MINDEN TÁRSSZERVEZETÜKET ÉRTESÍTETTÉK ERRŐL. NAGYON SOKAN JELEZTÉK SZÁNDÉKUKAT – HOGY SZÍVESEN RÉSZT VENNÉNEK EZEN A KONFERENCIÁN.

EGYSZERŰ EGYETEMISTÁK – BÉKE AKTIVISTÁK – EGYETEMI OKTATÓK - INDIAI ÉS NEPÁLI SZERZETESEK – EGYSZERŰ EMBEREK A VILÁG MINDEN RÉSZÉRŐL SZERETNÉNEK JÖNNI.

EGY ÖSSZEFOGÁS INDULT MEG A RÉSZÜKRE. A FEJLETT ORSZÁGOK BÉKEMOZGALMAIBAN RÉSZTVEVŐK KIFIZESSÉK AZ AFRIKAI – SZEGÉNYEBB – HÁTRÁNYOSABB TÁRSAIK KÖLTSÉGEIT – VALAMINT SZÁLLÁSUK KÖLTSÉGEIT.

A NORVÉG – FINN BÉKEAKTIVISTÁK FIZETIK AZ AFRIKAI EGYETEMISTÁK REPÜLŐJEGYEIT ODA-VISSZA – HOGY RÉSZT VEHESSENEK EZEN A KONFERENCIÁN. AZ ÖSSZEFOGÁS SZÉP PÉLDÁJA MÁR ELKEZDŐDÖTT A VILÁGBAN – SZERETNÉNK EGY ILYEN ÖSSZEFOGÁST ITTHON IS ELINDÍTANI AZ ORSZÁGON BELÜL ÉS A VILÁG MAGYARJAI KÖZÖTT!

SEGÍTSÉGET KÉREK – HOGY A VILÁGBÉKE ÉS SZERETETT KONFERENCIÁJA MEGVALÓSULJON 2010. AUGUSZTUS 20.-23.-ÁN NÓGRÁD MEGYÉBEN – SALGÓTARJÁNBAN. AZÉRT – HOGY AKIK BEREGISZTRÁLTAK EL TUDJANAK JÖNNI ÉS ITT LEGYENEK ÉS RÉSZT VEHESSENEK – HISZEN ÉREZTÉK A SZÍVÜNKBEN A MEGSZÓLÍTÁST. AZON A TÖRTÉNELMI KEGYHELYÜNK KÖZELÉBEN LENNE MEGTARTVA A KONFERENCIA – AHOL SZENT LÁSZLÓ KIRÁLYUNKNAK MEGJELENT ISTENANYA – FÖLDANYAI – ŐSANYAI MINŐSÉGÉBEN. AHOL VIZET FAKASZTOTT NEKIK – AHOL VÉDELMEZTE – ITATTA ÉS ÉLELEMMEL LÁTTA EL A KIRÁLYI HADERŐT.

SZENT ISTVÁN KIRÁLYUNK ÜNNEPÉN - AZ ÚJ KENYÉR ÜNNEPÉN KERÜLNE ERRE SOR A RÉGI ŐSI HAGYOMÁNYAINK SZERINT. AHOL A KENYERET – AZ ÚJ KENYÉR JELKÉPÉT – A BÉKESSÉGET – A BÉKÉT – A SZERETETTET ADJUK ÁT. HISZEN A MI ÉGI ÉDESANYÁNK SZERETETTE ETET ÉS ITAT ÉS TÁPLÁL MINDENKIT. EZT KELL ÚJRA ÁTADNUNK A VILÁGNAK. AZOKNAK FŐLEG – AHOL A BÉKÉTLENSÉG URALKODIK. FOGJUNK ÖSSZE – AHOGY ÉGI ÉDESANYÁNK – DRÁGA ANYÁNK – ŐSANYÁNK TESZI ÉS CSODÁT AD ÉS MUTAT NEKÜNK.

AZT A CSODÁT – AMIVEL BÉKESSÉGET ÉS SZERETETTET ADUNK MÁSOKNAK – A VILÁGNAK.

MÁRCIUS 15.-ÉN A HŐSÖK TERÉN KÉRTE – HOGY RENDEZZÜK MEG EZT A KONFERENCIÁT – AZON AZ ŐSI HELYEN – AHOL A MÁRCIUSI IFJAKRA EMLÉKEZTÜNK – AHOL ABÉKE ÉS SZERETETT NAPOT RENDEZTÜNK.

A SZERETETT SZÓT AZÉRT ÍRJUK KÉT T-VEL – MERT AZ Ő SZERETETTE TÁPLÁL ÉS ETET – MINDENKIT. AZT A CSODÁT HOZZA EL MINDENKI SZÁMÁRA – AMELYRE A VILÁG ÉS AZ EGYSZERŰ EMBEREK MÁR NAGYON RÉGÓTA VÁRNAK.

EZÉRT KÉREK MEG MINDENKIT – HOGY SEGÍTSE EZT AZ ÖSSZEFOGÁST ÉS KONFERENCIÁT. TEGYÜNK FÉLRE MINDEN NÉZETELTÉRÉST – BÉKÉTLENSÉGET – HOGY A NEMZETI ÖSSZEFOGÁS MEGVALÓSULJON.

A MAGYARSÁG ÚJRA A VILÁGBA KILÉPVE MUTATHASSA AZT A BÉKESSÉGET – SZERETETTET – AMELLYEL EGYENSÚLYT TEREMT A VILÁGBAN.

ÖSSZEKÖTŐ KAPU A VILÁG ORSZÁGAI – NÉPEI KÖZÖTT - ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT.

EZT SZOLGÁLJA AZ AUGUSZTUS 20.-23.-AI KONFERENCIA IS – HOGY ÖSSZEKÖTŐ KAPU LEGYEN A VILÁG NÉPEI ÉS NEMZETEI KÖZÖTT.

KÜLÖNBÖZŐ HELYEKRŐL JÖHETÜNK ÉS MÉGIS EGY AKARATTAL – A SZÍVÜNK TISZTA SZÁNDÉKÁVAL ÉS FÉNYÉVEL MUTATHATJUK A PÉLDÁT – A HELYES IRÁNYT AZ ÖSSZES RÉSZTVEVŐNEK.

EZÉRT FOGJUNK ÖSSZE – HOGY A MAGYARSÁG VÉGRE „BECSÜLETES ALKUVAL” VISSZAKAPHASSA AZ ŐSI JUSSÁT – AZ ŐSI BECSÜLETÉT ÉS ŐSI TISZTELETÉT – AMELYET MÁR NAGYON RÉGEN – A TURÁNI ÁTOKKAL ELVESZÍTETT.

EZÉRT KÉREK MINDEN JÓ SZÁNDÉKÚ MAGYART – HATÁRON TÚLI MAGYARSÁGOT – AKI TISZTA SZÍVÉVEL – VALLÁSI HOVATARTOZÁSTÓL FÜGGETLENÜL SEGÍTSE EZT A KONFERENCIA MEGVALÓSULÁSÁT.

A SIKER BENNÜNK VAN – HA HISZÜNK MAGUNKBAN – HA HISZÜNK A NEMZETÜNKBEN – HA HISZÜNK A VILÁG ÖSSZEFOGÁSÁBAN – HA HISZÜNK A BÉKÉBEN – A SZERETETTBEN – AKKOR MINDEN JÓRA FORDUL.

A CSODA MEGVALÓSUL. A HÉT CSODA ORSZÁGA LESZÜNK: 1. HISZEN AZ ÖSSZEFOGÁS MEGVALÓSULT AZ ÁRVÍZI VÉDELEMNÉL – 2. TÜZIJÁTÉK ELMARADÁSA – AZ ÁRVÍZ KÁROSULTAK JAVÁRA – 3. A SZÍVÜNK SZERETETTÉNEK ÁTADÁSA – 4. A BÉKESSÉG – A SZERETETT – A VILÁGBÉKE MEGVALÓSÍTÁSA – EBBEN VALÓ RÉSZVÉTEL – 5. AZ ÖSSZEFOGÁS – JOBBÁ VÁLÁS MINDEN TERÜLETEN – 6. A VILÁG ÖSSZES GYERMEKEINEK SEGÍTÉSE – HOGY EGY SOKKAL JOBB – SZERETETTELJES VILÁGBAN ÉLJENEK ÉS ÉLHESSENEK – 7. A VILÁG MINDEN NÉPEIVEL ÉS NEMZETEIVEL ÖSSZEFOGJUNK A TISZTA – JÓ SZÁNDÉKÚ - SZERETETTELJES ÚJ FÖLD MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT.

EZÉRT KÉREK MINDENKIT – HOGY SEGÍTSEN. HA ÍGY TESZ – AKKOR VÁLUNK JOBBÁ ÉS JOBBÁ. EZZEL TUDJUK MEGVALÓSÍTANI A HÉT CSODA LÉTREJÖTTÉT.

MI MAGUNK TESSZÜK MEG A CSODÁKAT – A CSODÁK MI MAGUNK VAGYUNK „JOBBÁ VÁLUNK ÉS JOBBAT CSELEKSZÜNK – SZÍVÜNK TISZTA SZERETETTÉVEL”.

A HARMADIK ÉS NEGYEDIK PONT KEZD MEGVALÓSULNI – HISZEN A FEHÉR SZERETETT KÖRÖKBEN EZT TESSZÜK - A SZÍVÜNK SZERETETTÉT ADJUK ÁT MÁSOKNAK.

3.-4. A BÉKESSÉG – A SZERETETT – A VILÁGBÉKE MEGVALÓSÍTÁSA EBBEN VALÓ RÉSZVÉTEL – EZEN KELL DOLGOZNI.

KÉRÜNK MINDENKIT – HOGY EZ IS SIKERÜLJÖN ÉS MEGVALÓSULJON.

VALÓSULJON MEG A CSODA ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS!

TEGYÜK MEG AZT AMIT A VILÁG MÁR MEGTETT – AD MÁSOKNAK.

NORVÉG ÉS FINN AKTIVISTÁK – EGYSZERŰ EMBEREKNEK – AZ AFRIKAIAKNAK CSAK SZERETETTET ADTAK – MI IS TEGYÜK MEG EZT NEKIK. ADJUNK TISZTA SZÁNDÉKKAL – TISZTA SZERETETTEL – HA KEVESET IS – MERT EZZEL TUDUNK JOBBÁ VÁLNI ÉS CSODÁT TENNI.

MINDENKI AZ ÖSSZEFOGÁSRA – AZ EGYSÉGRE GONDOLVA ADJON ÉS SEGÍTSEN.

A KONFERENCIA MINDEN RÉSZTVEVŐJE UTÁN A BEVÁNDORLÁSI HIVATALNAK 50.000 FORINTOT KELL LETÉTBE TENNIE A GYÓGYÍTÓ FÉNY ALAPÍTVÁNYNAK – AZ ITT TARTÓZKODÁSUK IDŐTARTAMÁRA – AZ ESETLEGES EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSUKRA – VALAMINT A VISSZAUTAZÁSI KÖLTSÉGEK FEDEZÉSÉRE.

EDDIG 250-EN JELENTKEZTEK – A HARMADIK VILÁGBELI ORSZÁGOKBÓL – AFRIKÁBÓL ÉS ÁZSIÁBÓL.

KÉREM – HOGY SEGÍTSEN MINDENKI – HOGY A CSODA LÉTREJÖHESSEN – AMIT ÉGI ÉDESANYÁNK – FÖLDANYÁNK – ŐSANYÁNK KÉRT ÉS MEGÁLMODOTT – HOGY A HÉT CSODA ORSZÁGA LEHESSÜNK. ÖSSZEKÖTŐ KAPUI LEGYÜNK ÚJRA A VILÁGNAK – A SZÍVCSAKRÁJA – ÚJRA MEGDOBOGTATJA A SZÍVEKET ÉS AZ EGÉSZ FÖLD ÉREZZE EZT A DOBOGÁST. EZ MOST A KARANCS HEGY KÖZELÉBEN MEGVALÓSULJON ÉS ENNEK EREJE – SZERETETTE – TISZTASÁGA – A JOBBÁ VÁLÁS LEHETŐSÉGÉT ÉS A MEGÚJULÁS TISZTASÁGÁT ADJA ÁT MINDENKINEK.

EZZEL ÚJRA UTAT TUDUNK MUTATNI - A TISZTA SZÍV ÚTJÁT – AMELYET ÉGI ÉDESANYÁNK TISZTA SZÍVÉVEL – TISZTA FÉNYÉVEL ÉS SZERETETTÉVEL MÁR MEGMUTATOTT.

AZ Ő TISZTA SZERETETTE ÉS ÁLDÁSA LEGYEN RAJTUNK ÖRÖKRE MINDEN RÉSZTVEVŐN ÉS A CSODA ÍGY MEGVALÓSULHASSON ÉS A MAGYAR NEMZET ÖSSZEFOGJON A SIKERES KONFERENCIA MEGRENDEZÉSÉÉRT!

 

SALGÓTARJÁN – 2010. JÚNIUS 30.