Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ŐSANYA - ŐSI EGY ÜZENETE A MAGYARSÁGHOZ

2010.02.10

DRÁGA CSODÁLATOS SZERETETT GYERMEKEIM!

 

 

 

A MAI ÜZENET EGY KULCS FONTOSSÁGÚ ÜZENET MINDEN MAG-GYERMEKEMNEK.

 

NAGYON FONTOS ISTENI LEGMAGASABB REZGÉSSZÁMOKAT TARTALMAZZA – ISTENI KROMOSZÓMÁKAT - ISTENI GÉNEKET – ISTENI ENERGIÁKAT.

 

NAGYON ERŐS BEAVATOTTSÁGHOZ VAN ÁLLÍTVA. EZT AZÉRT ENGEDEM KÖZZÉ TENNI – HOGY MOST MÁR MINDENKINEK VILÁGOS LEGYEN – HOGY FEJLŐDÉSBEN HOL IS KELLENE TARTANIA.

 

NEM LESZ ELÉG EGYSZER ELOLVASNI – HANEM LEGALÁBB 20-SZOR ÁT KELL OLVASNI HANGOSAN – HOGY MINDEN ISTENI LEGMAGASABB REZGÉSSZÁM EREJE ÁT ÉS BEÉPÜLJÖN A DNS-BE A KROMOSZÓMÁKBA – A 12 SZÁLÚ DNS SPIRÁLSZÁLAK EMELÉSE ELKEZDŐDÖTT.

 

EZT ELŐSZÖR A LEGNAGYOBB BEAVATOTTAK KAPTÁK MEG – AKIK HALADTAK AZ ISTENI TANÍTÁSOKKAL - 1987-TŐL FOLYAMATOSAN ELVÉGEZTÉK A LEGMAGASABB SZINTŰ ISTENI TANULÁS ÉS BEAVATOTTSÁG ISKOLÁJÁT. ŐK LASSAN A TANULÁSUK VÉGSŐ SZAKASZÁHOZ ÉRTEK EL.

 

TEHÁT AKI NEHEZEN FOGJA FEL ÉS VESZI ÁT A FEBRUÁR 7.-EI ÜZENETET – AMELYET A LEGNAGYOBB BEAVATOTTSÁGÚNAK DIKTÁLTAM LE ÉS MONDTAM EL – MINDEN MAGYAROK ARANYASSZONYÁNAK. AKI FOLYAMATOSAN HALADT AZ ISTENI TANULÁS ISKOLÁJÁBAN ÉS A BEAVATOTTAK ISKOLÁJÁBAN.

 

TEHÁT AZ A MAG-GYERMEKEM – AKI NEHEZEN ÉRTI – NEHEZEN FOGJA FEL – HELYESÍRÁSI HIBÁKAT FEDEZ FEL – AZ NEM TART MÉG A LEGMAGASABBAK BEAVATÁSI SZINTJÉN.

 

AZ ÉGI ISTENI JELEK ÉS REZGÉSSZÁMOK – REZGÉSBETŰI NEM EGYENLŐEK A FÖLDI TUDÁSSAL MEGALKOTOTT BETŰKKEL.

 

AZ ISTENI REZGÉSEKET – NEM FÖLDI BETŰKKEL ÉS SZAVAKKAL KELL ÁTVENNI – HANEM A BEAVATOTTSÁG – A KRISTÁLYTUDATOSSÁG – AZ ISTENI FÉNYMAGOKON – ISTENI KROMOSZÓMÁKON – DNS-EKEN – ISTENI SZERETETTEN KERESZTÜL.

 

TEHÁT NEM LESZ ELÉG EGYSZER ÁTOLVASNI – HANEM TÖBBSZÖR HANGOSAN TAGOLTAN ÁTVENNI – HOGY MINDEN SEJTSZINTEN – MINDEN DNS – KROMOSZÓMA – MINDEN ISTENI FÉNYMAG – MINDEN ISTENI SZENTLÉLEK – ARANYTÜNDE – ISTENI MIVOLT – ISTENI SEGÍTŐ EZEKET A TITKOS ISTENI KÓDOKAT ÁTVESZI ÉS AZ ADOTT LÉLEKNEK – TESTNEK A TUDATÁBA TESZI ÉS ÉPÍTI.

 

A LEGFELSŐBB ISTENI ÉNETEK – AZ ISTENI MIVOLTOK – AKIK MOST MÁR LENT VANNAK – ŐK ÉPÍTIK BE EZEKET AZ ÜZENETEKET MINDEN HOZZÁTARTOZÓ LÉLEKNEK – SZENTLÉLEKNEK – ARANYTÜNDÉNEK – ZÖLD TÜNDÉNEK - ARANY-ZÖLD TÜNDÉNEK A TESTÉBE – SEJTSZINTEN.

 

EZÉRT IS KELLENEK A BEAVATOTTÁ VÁLÁSOK. HISZEN ÍGY SOKKAL EGYSZERŰBB LESZ AZ ISTENI TANÍTÁSOK ÁTVÉTELE IS.

 

HISZEN RÉGEN IS ATAISZON A LEGMAGASABB BEAVATOTTSÁGÚ VEZETTE ÉS IRÁNYÍTOTTA AZ ISTENI TANÍTÁSOK ÉS ÜZENETEK ÁTVÉTELÉT.

 

MOST IS A SORON KÖVETKEZŐ ARANYASSZONY ADJA ÁT TOVÁBBÍTJA A TANÍTÁSOKAT.

 

MINDIG ÉGI KIVÁLASZTÁS ALAPJÁN TÖRTÉNIK MINDEN.

 

AKI FOLYAMATOSAN TANULT ÉS A NEMZET SORSÁT TESZI ELŐTÉRBE – MINDEN MÁSSAL SZEMBEN – AKI RÁ MERI BÍZNI AZ ÉLETÉT AZ ISTENI GONDOSKODÁSRA ÉS GONDVISELÉSRE – AKI AZ ISTENI ASZTALRA LETETTE SZEMÉLYESEN ÉS TUDATOSAN AZ ISTENI MUNKÁJÁT - AZT VÁLASZTJUK KI .

 

VALAMINT AZ ŐSMAG-FORRÁSBAN FENT JÁRT ÉS AZ ISTENI TISZTA FÉNYMAGJAI KIBÍRTÁK AZ ŐSI EGY TISZTA SZERETETTÉT ÉS TISZTÍTÓ FÉNYÉT. NEM OLTÓDNAK KI – HANEM MÉG MAGASABB REZGÉSRE VÁLT ÉS OTT ÁLLVA MARADVA ÁTVESZI AZ ŐSI EGY LEGNAGYOBB SZERETETTÉT.

 

AZT ONNAN LEÉRKEZVE ÁT TUDJA ADNI A LENT LEVŐ ISTENI MIVOLTOKNAK – AKIK ÁTADJÁK A LELKEKNEK – SZENT LELKEKNEK – ARANYTÜNDÉKNEK – ZÖLD TÜNDÉKNEK - ARANY-ZÖLD TÜNDÉKNEK.

 

AZ ISTENI TANÍTÁSOK MOST MÁR AZ ISTENI MIVOLTOKON KERESZTÜL TÖRTÉNIK.

 

AZ ISTENI SEGÍTŐKÖN KERESZTÜL TÖRTÉNIK.

 

SOKAT KELL TANULNI – HOGY MINDENKI EGYSÉGES ISTENI REZGÉSEN LEGYEN ÉS BEFOGADÓVÁ VÁLHASSON A LEGMAGASABB TUDÁS ELŐTT ÉS ÁLTALA.

 

EZÉRT HÁT ÁTADJUK AZ ÜZENETET ÉS TANÍTÁST.

 

VEGYÉTEK ÁT DRÁGA CSODÁLATOS FÉNYMAG-GYERMEKEIM AZ ÚJ ISTENI TANÍTÁSOKAT ÉS REZGÉSSZÁMOKAT – ISTENI KÓDOKAT – AMELYEK KÉPESEK VEZETNI BENNETEKET A LEGMAGASABB ISTENI CSODÁLATOS SZERETETT FELÉ.

 

MEGÉLJÉTEK MAGATOKBAN EZEKET – BEFOGADJÁTOK MAGATOKBA ÉS BEÉPÜLJENEK MINÉL ELŐBB – HOGY EGYSÉGES ISTENI EGÉSZEN ÁLLJATOK VELÜNK.

 

ENNYIT TARTOTTAM SZÜKSÉGESNEK AZ ÜZENET ÉS A BEAVATÁS – AZ ÚJ ENERGIÁK – AZ ÚJ KÓDOK ÁTVÉTELÉHEZ. AZ EGÉSZ-SÉG ÁTVÉTELÉHEZ.

 

HA EGÉSSZÉ VÁLTOK – AKKOR LESZTEK EGGYÉ A MINDENSÉGGEL – AZ ÖSSZES LESZÜLETÉSETEKKEL EGGYÉ – ÉS ANNAK TELJES TUDÁSÁVÁ.

 

AZT ADJUK ÁT EGYBEN – AKIK EGYKOR VOLTATOK – A TEREMTÉS KEZDETÉN.

 

AZZÁ LESZTEK – AKIK EGYKORON MAGATOK VOLTATOK – ÉS ÍGY MI-VÉ ALAKULTOK.

 

AHOGY KRYON TANÍTOTT BENNETEKET.

 

Ő MÁR A TANÍTÁSAI BEFEJEZÉSÉHEZ ÉRKEZETT EL – HOGY MINDENKIT A BEAVATOTTSÁGHOZ ELVEZESSEN.

 

FELLÉPJEN A TISZTA ISTENI TALAPZATRA.

 

KILÉPJEN A SZURKOS GÖDÖRBŐL ÉS A RUHÁJÁT LETEGYE ÉS FELVEGYE A FEHÉR RUHÁJÁT ÉS ODA ÁLLJON AZOK MELLÉ – AKIK MÁR FELVETTÉK A FEHÉR RUHÁT ÉS ELKEZDIK A „MOST”-BA VEZETNI – A MEGFELELŐ HELYRE – MEGFELELŐ IDŐBE AZOKAT – AKIK VÁLTOZNI AKARNAK.

 

DRÁGA CSODÁLATOS MAG-GYERMEKEIM!

 

EZEKEN A SOROKON KERESZTÜL IS MEG FOGOM KEZEITEKET – HOGY VEZETHESSELEK BENNETEKET A HELYES ÚTRA – AHOGY A BEAVATOTTAKAT.

 

AZOKAT AKIKET KRYON MÁR A FÉNYMAGOK BEAVATOTTJAIVÁ TETTE – A FÉNY VILÁGÍTÓ TORNYÁNAK FÉNYMAGJAIVÁ – BEAVATOTTJAIVÁ LETTEK.

 

MOST A MOSTBAN TANULJATOK ÉS VÁLLALJÁTOK FEL A FEHÉR RUHÁTOKAT – A TISZTASÁGOTOKAT – A SZURKOS GÖDÖR RUHÁJA HELYETT.

 

LEGYETEK A FÉNYMAGOK NÉPÉNEK VILÁGÍTÓI. AZ ŐSI FÉNYNEK MAGJAI – ÁLDÁSOM RÁTOK DRÁGA CSODÁLATOS FÉNYMAG NÉPEM!

 

AMELY A CSODÁLATOS ISTENI SZERETETT CSODÁLATOS MAGJÁVÁ ÉRETT.

 

TISZTA FÉNYBEN – TISZTA CSODÁLATOS ISTENI FÉNYBEN ÉL ÉS ALKOT.

 

AZ ISTENI CSODÁLATOS SZERETETT SZOLGÁLATÁBAN.

 

ÁLDÁSOM LEGYEN RAJTATOK – A FEHÉR SZERETETT KÖRÖKÖN – AMELYEK AZ ISTENI CSODÁLATOS FÉNYMAGOKAT ÖSSZEFOGJA ÉS EGY HATALMAS CSODÁLATOS FÉNY FÁKLYÁVÁ ALAKÍTJA.

 

ÍGY UTAT MUTAT MINDEN „KIS FÉNY-MAG” SZÁMÁRA – HOL IS A HELYE – A FELADATA ÉS A SZOLGÁLATA.

 

 

 

 

 

ŐSI EGY ÜZENETE:

 

 

 

 

 

 

SZ.K.2O1O. O2.O7

 


 

DRÁGA SZERETETT GYERMEKEIM!

 


 

AZ ISTENI SZERETETT MÉRHETETLEN CSODÁLATOS NAPJÁN – AMELY A TEGNAPI NAPPAL ELKEZDŐDÖTT- FELEMELI EZT A NEMZETET. FELEMELI ÉS ELINDÍTJA AZ ISTENI SZERETETT CSODÁLATOS ÚTJÁN.

 

A CSODÁK MOST MÁR NEM ELEGENDŐK – CSODÁLATOSSÁG KELL. A CSODÁLATTAL MEGLÁSSÁTOK ÉS TAPASZTALJÁTOK A CSODÁKAT. FELEMELKEDTEK AZ ISTENI TUDÁSHOZ ÉS CSODÁLATOSAN LÁTJÁTOK A CSODÁKAT ÉS MEGÉLITEK MAGATOKBAN. MEGÉLITEK ÉS EGYMÁS FELÉ FORDULTOK EZÁLTAL. - HOGY EGYMáS FELÉ FORDULTOK – EGYET AKARTOK – EGYETLEN EGY DOLGOT: A SZERETETTET ÉS BÉKÉT.

 

ÖSSZEFOGTOK EBBEN A SZERETETTBEN ÉS BÉKESSÉGBEN ÉS EGYET TESZTEK ÉS EGYET AKARTOK. A VÉGTELEN SZERETETTET – TISZTASÁGOT – BÉKESSÉGET ÉS VILÁGBÉKÉT - HOGY MINDEN NÉPEK ÉS NEMZETEK CSALÁDJAIBAN BÉKESSÉG ÉS SZERETETT LEGYEN. HOGY EGYET AKARHASSANAK – A FELNÖVŐ NEMZEDÉK TISZTÁN – ŐSZINTÉN TUDJON SZERETNI – TISZTÁN ÉS BÉKESSÉGBEN TUDJON FELNŐNI. GONDTALAN GYERMEKKORA LEHESSEN – ÉS GONDTALANUL TANULHASSA MEG AZ ÉLETFELADATAIT ÉS AZ ISTENI SZERZŐDÉSÜKBEN ELVÁLLALT FELADATUKAT TEHESSÉK.

 

MINDENBEN AZ ISTENI SZERETETTET – A MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTET TUDJÁK ÁTADNI – AMI A SZÍVÜKBŐL ÉS LÉNYÜKBŐL KIÁRAD – HISZEN A GYERMEK AZ ŐSZINTE – TISZTA ÉS ALÁZATOS.

 

HÁT ILYENEKKÉ KELL VÁLNI MINDEN KOROSZTÁLYNAK ÉS NEMZEDÉKNEK.

 

TANULNI KELL A GYERMEKEKTŐL TANULNI KELL AZ ÖNZETLENSÉGET – AZ ALÁZATOT ÉS TISZTASÁGOT ÉS A SZERETETTREMÉLTÓSÁGOT. AMIKOR TUDATOSAN TESZI A FELADATÁT ÉS NEM KÉRDŐJELEZ MEG SEMMIT. NEM A FÖLDI KÍSÉRTÉSEK HATÁROZZÁK MEG – HANEM RÁBÍZZA MAGÁT AZ ISTENI CSODÁLATOS GONDOSKODÁSRA ÉS AZ VEZETI MINDEN LÉPTÉT - MINDEN EREJÉT ÉS MINDEN GONDOLATÁT. A SZÍVÉBŐL KISUGÁRZÓ SZERETETTEL – A MÉRHETETLEN SZERETETTEL BEBORÍT MÁSOKAT ÉS ÉRZIK A FELÉJÜK ÁRAMLÓ SZERETETTET.

 

MINDEN NEMZEDÉKNEK EZT KELL MEGTANULNIA – HISZEN EZEK A GYERMEKEK – KIK LESZÜLETTEK MÁR BEAVATOTTAK ÉS KRISTÁLYTUDATOSAK.

 

A TÖBBI NEMZEDÉKNEK KELL FELNŐNI – A SZÜLŐKNEK – A NAGYSZÜLŐKNEK ÉS A CSALÁD KÖZVETLEN HOZZÁTARTOZÓINAK – ÉS EBBE A NAGY CSALÁDBA BELETARTOZIK MINDENKI. MINDENKINEK KRISTÁLYTUDATOSSÁ ÉS SZERETETTRE MÉLTÓVÁ KELL VÁLNI – OLYANNÁ – MINT A GYERMEKEK.

 

OLYAN BEAVATOTTÁ – HOGY AZ ISTENI MÉRHETETLEN CSODÁLATOS SZERETETTET ÁTADHASSÁK SZÍVÜKBŐL – LÉNYÜKBŐL ÉS A SZEMÜKBŐL. AMI KIÁRAD AZT ÉREZZÉK ÉS TUDJA MINDENKI - ÉS NEM NEVETI KI ŐKET AZ ÁRTATLAN SZERETETTÜKÉRT. HANEM ELGONDOLKODIK ÉS MAGÁBA NÉZ: HOL IS KÖVETTEM EL ÉN EZT A HIBÁT – HOGY NEM VAGYOK ALÁZATOS ÉS SZERETETTREMÉLTÓ? HONNAN KELL VISSZAINDULNOM – HONNAN KELL BOCSÁNATOT KÉRNEM? HONNAN KELL ELINDULNOM – HOGY VÉGRE ŐSZINTÉN ÉS TISZTÁN LÁTHASSAM HOGY MIT IS KELLETT VOLNA TENNEM ÉS HOGYAN TUDOM AZT KIJAVÍTANI? HOGYAN TUDOM A SZERETET SZOLGÁLATÁT ÚJRA FELVÁLLALNI - HOGYAN TUDOK MÁSOKNAK ÚJRA SEGÍTENI ÉS SZOLGÁLNI AZ ISTENI – MÉRHETETLEN CSODÁLATOS SZERETETTEL. HISZEN EZÉRT A CSODÁLATOS – ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTÉRT CSODÁLATOS – MÉRHETETLEN SZERETETT ÉS GONDOSKODÁS JÁR.

 

MI MINDENT MEGKÖNNYEBBÍT ÉS MINDENT MÁSKÉPPEN LÁTTAT MINDENKIVEL.

 

HÁT DRÁGA MAGYARJAIM – DRÁGA ŐSI FÉNYMAGOK! DRÁGA ŐSI CSODÁLATOS – ISTENI MAGYAR FÉNYMAGOK!

 

TEGYÉTEK A DOLGOTOKAT – LEGYETEK ÚJRA AZ ISTEN CSODÁLATOS MÉRHETETLEN FÉNYMAG GYERMEKEI. AKIKET IRÁNYÍTANI A SZERETETTEL – AZ ISTENI – MÉRHETETLEN CSODÁLATOS GONDOSKODÁS IRÁNYÍTHASSON. VEZETHESSE MINDEN EGYES LÉPTEITEKET – MINDEN EGYES GONDOLATAITOKAT – SZÍVETEK RITMUSÁT – SZÍVETEK ÜTEMÉT – GONDOLATAITOKAT ÉS TUDATOTOKAT – MINDEN EGYES SEJTETEKET- HOGY TISZTA ÉS ŐSZINTE SEJTJEITEK LEHESSENEK. TISZTA ÉS ÖNZETLEN GONDOLATAITOK LEHESSENEK.

 

TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES LEGYEN MINDENETEK KÍVÜLRŐL – BELÜLRŐL – BELÜLRŐL KIFELÉ CSODÁLATOSAN MEGÚJULJATOK ÉS EGYSÉGET ALKOTHASSATOK. AZ ÉG ÉS FÖLD EGYSÉGÉT – AMELYBE MINDEN BELETARTOZIK. AMIKOR EGYSÉGET ÉS SZERETETTET ALKOTTOK – ONNANTÓL KEZDVE MINDEN MEGÚJUL ÉS MINDEN MÁSKÉPPEN VAN ÉS MÁSKÉPPEN LESZ. HISZEN A CSODÁLATOS – ISTENI MÉRHETETLEN GONDOSKODÁS ÉS MÉRHETETLEN ISTENI SZERETETT ÁTVESZI SZEREPÉT ÉS ONNANTÓL KEZDVE MINDENT IRÁNYÍT - MINDENT ALKOT ÉS MINDENT MEGMUTAT. A GYERMEKEK EBBEN ÉLNEK ÉS EBBEN TUDATOSAN BENNE ÉLNEK.

 

A TÖBBI KOROSZTÁLYNAK EZT TUDATOSAN MEG KELL ÚJRA TANULNIA – HOGY AZT AMIT A FÖLDI KÍSÉRTÉSEK ELVETTEK AZT MOST ÚJRA MEGTANULHASSA KÖZVETLENÜL AZ ISTENI – MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS IRÁNYÍTÁS ALATT. A CSODÁLATOS – ISTENI MÉRHETETLEN GYERMEKEKTŐL – KICSIKTŐL ÉS A NAGYOKTÓL - AKIK EZZEL AZ CSODÁLATOS – ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTEL – AZ ISTEN HOZOTT MÉRHETETLEN SZERETETTEL RENDELKEZNEK. ÖNZETLENÜL ÉS SZERETETTEL ADNAK MÁSOKNAK – MERT HISZEN AZ NEM KERÜL SEMMIBE. AZ ISTENI GONDOSKODÁS AZ OTT VAN.

 

GONDOSKODÁSBAN - AZ ISTENI GONDOSKODÁSBAN - A CSODÁLATOS ISTENI GONDOSKODÁSBAN BENNE VAN A MEGÉLHETÉS – A MUNKAHELY – A FIZETÉS – A CSALÁDI GONDOSKODÁS – A SZÁLLÁS – AZ ÉLELMEZÉS.

 

MINDEN BENNE VAN – BENNE FOGLALTATIK. MOST MÁR NEM ÖNÁLLÓAN – NEM KISZOLGÁLTATVA KELL MEGTENNI EZT. SENKINEK NEM LEHET KISZOLGÁLTATNI ÖNMAGUNKAT ÉS A LELKÜNKET. AZ NEM ELADÓ SOHA SEMMIKOR ÉS NEM LEHET MEGTÖRNI AZT. BENNE VAN AZ ÉNEKBEN – A MAGYARSÁG BÉKE ÉS SZERETETT HIMNUSZÁBAN. EZ A HIMNUSZ VEZESSE MOSTANTÓL MINDENHOL MINDENKIT – HISZEN EZERSZERES ÁLDÁSSAL JÁR – AKI EZT ELÉNEKLI – VAGY ELMONDJA.

 

HISZEN EGY IMA EZ – A MAGYARSÁG IMÁJA AZ ŐSI EGYHEZ ÉS ŐSANYÁHOZ - HOGY EMELJE FEL EZT A NEMZETET ÉS BOLDOGGÁ ÉS JÓVÁ TEGYE ÉS GONDOSKODJON RÓLA – VÉDELMEZŐ – OLTALMAZÓ KEZÉVEL. MERT FELEMELEM ÉS ISTENI TALAPZATRA HELYEZEM EZT A NÉPET ÚJRA ÉS AZ EGÉSZ NEMZETET. BÁRHOL IS SZÜLETETT – BÁRHOL IS ÉL A FÖLD PONTJÁN. HISZEN A MAGYARSÁG

 

OLYAN ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTEL RENDELKEZIK – AMIVEL MINDIG IS RENDELKEZETT. MOST ÚJRA ÖSSZEFOG ÉS ÚJRA AZ ŐSANYAI OLTALMAZÓ KÉZ ALATT ÚJRA IGAZI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTÉ ALAKUL ÉS ÖSSZEFOG - 2010 MÁRCIUS 15.-ÉN – AHOGY KÉRTÉK AZ ŐSEITEK – „UNOKÁINK LEBORULVA ÉS ÁLDÓ IMÁDSÁG MELLETT MONDJÁK EL SZENT NEVEINKET” - KÉRIK AZ ŐSI ÁLDÁST ERRE A NÉPRE ÉS NEMZETRE - HOGY MEGHALLGATÁST NYERJEN ÉS KAPJON. MEGINDULHASSON A NEMZET – AZ EGÉSZ MAGYAR NEMZET AZ ISTENI SZERETETT – A MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS ISTENI SZERETETT ÚTJÁN – AMELY MEGKEZDI ÉS FELEMELI – A MEGOSZTOTTSÁGOT MEGSZÜNTETI.

 

A NEMZETET - EGY FELÉ KELL VINNI - AZ ISTENI CSODÁLATOS MÉRHETETLEN SZERETETT FELÉ – AMELY GONDOSKODIK - TÁPLÁLJA ÉS VEZETI A NEMZETET. EZ A NEMZET MEGÉRETT ARRA – HOGY EGYET AKARHASSON S KIEMELKEDHESSEN ÉS MEGMUTATHASSA ŐSI KINCSÉT – AZ ŐSI JUSSÁT – AZ ŐSI ÖRÖKSÉGÉT - „HOGY ÉL BENNE AZ ISTENI SZERETETT – ÉL BENNE AZ ISTENI GONDOSKODÁS – ÉL BENNE AZ ISTENI TUDÁS ÉS ÉL BENNE AZ ISTENI GYÓGYÍTÁS”. NEM FELEJTETTE EL AZ ÖRÖKSÉGÉT ÉS NEM FELEJTETTE EL AZT AMIT TENNIE ÉS MONDANIA KELL.

 

A SZÍVÉBŐL KIÁRAMLIK AZ ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETT CSODÁLATOS EREJE ÉS MEGVÁLTOZTATJA A SZERETETTÉVEL ÉS POZITÍV GONDOLKODÁSÁVAL – KRISTÁLYTUDATOSSÁGÁVAL AZ EGÉSZ JELENT ÉS A JÖVŐT – „HOGY MINDEN BECSÜLETES ALKUVAL MINDEN – MINDEN VISSZAJÖJJÖN „ ÉS MINDENT AZ ISTENI GONDOSKODÁS – AZ ISTENI CSODÁLATOS – MÉRHETETLEN GONDOSKODÁS VISSZAJUTTASSON A SZÁMÁRA.

 

HOGY TEGYE A FELADATÁT – AZ ISTENI FELADATÁT – AMIT ELVÁLLALT ÉS EZZEL A GONDOSKODÁSSAL Ő IS TESZ –„ HOGY MINDEN VISSZAKERÜLJÖN” ÉS MINDEN – MINDEN AZ ISTENI MÉRHETETLEN – VÉGTELEN SZERETETT – SZÍVÉBŐL KIÁRAMLÓ SZERETETTÉVEL MEGOLDÓDJON. INNENTŐL KEZDVE AZ ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETT – AZ ISTENI CSODÁLATOS – MÉRHETETLEN SZERETETT IRÁNYÍTJA A SZÍVÉT – A GONDOLATÁT – TUDATÁT – S MINDEN SEJTJÉT. S CSAKRÁI JÓL MŰKÖDNEK ÉS AZ ÖRÖKÖS – MÉRHETETLEN - CSODÁLATOS ISTENI SZERETETTET HATJA ÁT.

 

AMIKOR ÉRZI MINDEN PERCBEN ÉS PILLANATBAN AZ ISTENI SZERETETTET – OLTALMÁT ÉS GONDOSKODÁSÁT AZ ŐSI EGY SZERETETTÉT ÉS AZ ŐSANYA CSODÁLATOS – MÉRHETETLEN SZERETETTÉT. HISZEN Ő A VILÁG BÉKE ÉS SZERETETT KIRÁLYNŐJE – AKI MINDENHOL BÉKESSÉGET ÉS SZERETETTET ALKOT ÉS AD MÁSOKNAK.

 

AZÉRT BOLDOGSÁGOS – MERT MINDIG MINDENHOL A BOLDOGSÁGOT HOZTA EL

 

ÉS ENNEK A MAGYAR NÉPNEK IS – MELY BENNE VAN- BENNE ÉL A SEJTJEIBEN A ZSIGEREIBEN. BOLDOGAN KELL ÉLNIE – HISZEN A BOLDOGSÁGOS IRÁNYÍTJA. HA Ő ÁLL ITT – AKKOR BOLDOGNAK KELL LENNIE ENNEK A NEMZETNEK – ENNEK A NÉPNEK – MINDEN EGYES CSALÁDNAK – MINDEN EGYES TAGJÁNAK.

 

EZ A BOLDOGSÁG ELJÖTT – HÁT ÉLJETEK VELE SZERETTEIM! MOSTANTÓL ÉLJÜNK BOLDOGAN – HISZEN SZABAD HAZÁBAN VAGYTOK – SZABAD HAZÁBAN ÉLJETEK BOLDOGAN – AHOGY BENNE VAN A HIMNUSZBAN. HÁT ÉLJETEK BOLDOGAN ÉS ALKOSSATOK EGYSÉGET ÉS ÖSSZEFONÓDÁST ÚGY - AHOGY A HAJ TINCSEK ÖSSZEFONÓDNAK – A DNS ÉS KROMOSZÓMÁK ÖSSZEFONÓDNAK ÉS EGY HÁRMAS FONÁSBAN – NÉGYES FONÁSBAN ÖSSZEFONÓDNAK – EGYET ALKOTNAK ÉS EGY FELÉ MENNEK A KUNDALINI VÉGTELEN SZERETETT ÚTJÁN – AZ ŐSI ISTENI VÉGTELEN SZERETETT CSODÁLATOS ÚTJÁN.

 

EZ KELL NEKTEK IS DRÁGA GYERMEKEIM – CSODÁLATOS ISTENI GYERMEKEIM – CSODÁLATOS ISTENI FÉNYMAGJAIM – AKI MINDENHOL A FÉNYT ÉS A SZERETETTET MUTATJA S ALKOTJA. MOST MÁR NEM CSAK VILÁGÍTÓ TORONYKÉNT – HANEM VILÁGÍTÓ KEZEKKEL – VILÁGÍTÓ SZÍVEKKEL EGYÜTT MUTATJA MEG A MÉRHETETLEN SZERETETTÉT ÉS AZT A SZERETETTET – AMELYET NEM LEHET MEGTÖRNI ÉS NEM IS SZABAD MEGTÖRNI SENKINEK SEM.

 

A MÉRHETETLEN ÁLDÁSOM ÉS A MÉRHETETLEN SZERETETTEM ÉS ISTENI TUDÁSOM ELJÖJJÖN ÉS MINDENKI AKI ÉRZI A DRÁGA KICSINY GYERMEKEIN – A KICSINY BEAVATOTTAKON KERESZTÜL – Ő IS BEAVATOTTÁ VÁLJON ÉS ÉREZZE HOGY HOGYAN KELL TISZTA ISTENANYAI – ŐSANYAI TUDÁSSAL FELNEVELNI GYERMEKÉT. HOGY BECSÜLETES – TISZTA ÉS ALÁZATOS GYERMEKKÉNT ÉS FELNŐTTKÉNT AZ ISTENI TISZTA BOLDOGSÁGOS ORSZÁGÁBAN ÉLHESSEN. BOLDOGSÁGOT ADHASSON ÁT MÁSOKNAK ÉS EZ A NEMZEDÉK MEGMUTATHASSA – HOGY ELJÖTT AZ AZ IDŐ – AMIKOR A BOLDOGSÁGOS ÉS DRÁGA ŐSANYÁTOK ÉS MI AZ ŐSI EGY IRÁNYÍTHATJUK - EZT A NÉPET ÉS NEMZETET. ELJÖTT AZ AZ IDŐ – HOGY MINDENHOL – MINDENKIBEN A SZERETETTNEK – A MÉRHETETLEN SZERETETTNEK KELL LENNIE.

 

EZ AZ IDEI ELSŐ NAGY NYILVÁNOS SZEREPLÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS – HOGY FELKÉSZÜLTEN MENJETEK EL ODA DRÁGA GYERMEKEIM. MÁRCIUS 15.-RE TISZTÁN – ALÁZATOSAN ÉS BEAVATOTTAN – HOGY A SZERETETT KÖRBE BEÁLLHASSATOK TISZTÁN ÉS FEHÉREN. FEHÉR RUHÁBAN GYERTEK – HOGY MÉLTÓK LEGYETEK AZ ŐSI PÁLOS HAGYOMÁNYOKHOZ – AZ ŐSI FEHÉR TISZTASÁGHOZ ÉS ALÁZATOSSÁGHOZ. ÖLTÖZZETEK FEHÉRBE – HOGY EZZEL IS KIMUTASSÁTOK SZÁNDÉKOTOKAT ÉS TISZTASÁGOTOKAT – HOGY VALÓBAN TISZTÁN ÉS ŐSZINTÉN AKARTOK LEBORULNI ÉS ÁLDÓ IMÁDSÁG MELLETT ELMONDANI ŐSEITEK SZENT NEVEIT ÉS AZ ŐSI EGY ÉS ŐSANYA SZENT NEVÉT – HOGY INNENTŐL KEZDVE VALÓBAN BOLDOGSÁGOSAN ÉS BOLDOGAN AKARTOK ÉLNI AZ ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTEL ÉS TUDÁSSAL. HOGY AZ A MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS ISTENI SZERETETTEM VEZETHESSEN MINDENKIT – MINDEN EGYES GYERMEKEMET – MINDEN EGYES CSALÁDOT AZ EGÉSZ NÉPET ÉS A NEMZETET.

 

ÖSSZEFOGJON – BÁRHOL IS ÉL A FÖLDÖN – HOGY ÉREZZE - HOGY INNEN A SZÍVCSAKRÁBÓL – INNEN MAGYARORSZÁGRÓL – A MÁTRÁBÓL AZ ŐSI SZENT HELYRŐL – AHOL EGYÜTT ÉL A TARI SZTUPA – A DALAI LÁMA ÁLTAL FELAVATOTT TARI SZTUPA ÉS A BOLDOGSÁGOS – MENNYEI SZERETETT ÁLTAL LÉTREHOZOTT MÁTRAVEREBÉLY SZENTKÚTI TEMPLOM. EGYÜTT ÉLNEK ÉS EGYÜTT MUTATJÁK A BÉKESSÉGET – HOGY LEHET EGYÜTT ÉLNI ÉS EGYÜTT KELL ÉS EGYÜTT LEHET ALKOTNI SZERETETTBEN ÉS BÉKESSÉGBEN ÉLNI.

 

AZ ISTENI CSODÁLATOS „ISTEN HOZOTT SZERETETTBEN”. ITT LEHET EGYÜTT ÉLNI SALGÓTARJÁNBAN – ITT LEHET EGYÜTT ÉLNI BÁTONYTERENYÉN. AHOL A SZÍVCSAKRA DOBOG ÉS ELINDULT MINDEN MAGYAROK ARANYASSZONYA ÁLTAL - ELINDÍTOTT FEHÉR SZERETETT KÖRÖK ÁLTAL. MELY EGYBE FOGJA A NEMZETET ÉS EGYBE FOGJA SZERETETTEL – MELYET MI ŐSI EGY ÉS ŐSANYA ADUNK SZÁMÁRA.

 

EBBEN A SZERETETTBEN – EBBEN A TISZTA ŐSZINTE- MÉRHETETLEN SZERETETTBEN GYERTEK ÉS EBBEN A TISZTA ŐSZINTE SZERETETTBEN LÉPJETEK BE A HŐSÖK TERÉRE. TISZTASÁGOTOKKAL ÉS SZERETETTETEKKEL EMELJÉTEK FEL A HELYET – HOGY AZ ŐSEITEKNEK TISZTELEGHESSETEK – ÉS EZÁLTAL ÖNMAGATOKNAK – HOGY TISZTÁVÁ ÉS ŐSZINTÉVÉ VÁLTOK ÉS MOSTANTÓL BOLDOGSÁGOSAN ÉLTEK. AZ ISTENI CSODÁLATOS SZERETETTBEN – EGYSÉGBEN AMELYET ELHOZTUNK SZÁMOTOKRA.

 

MI AZ ŐSI EGY ÉS ŐSANYA – AZ ŐSI IDŐKNEK MEGFELELŐEN. HISZEN RÉGEN AZ ŐSEITEK ÍGY HÍVTÁK: DRÁGA CSODÁLATOS ŐSANYA – DRÁGA CSODÁLATOS FÖLDANYA – DRÁGA CSODÁLATOS ISTENANYÁNK!

 

HÁT TI IS HÍVJÁTOK ÍGY ŐT - ADJUK MEG A TISZTELETET NEKI – HOGY AZ ŐSI IDŐKNEK MEGFELELŐEN ÚGY SZÓLÍTSÁTOK – AHOGY AZ ŐSEITEK SZÓLÍTOTTÁK. INDULJON MEG A NEMZET EZEN A NAPON A HŐSÖK TERÉRE. – MÁS NE LEGYEN OTT CSAK EZ AZ ŐSZINTE TISZTA SZERETETT ÉS EBBEN A NAGY SZERETETT KÖRBEN – EBBEN A NAGY ISTENI VÉGTELEN SZERETETT KÖRBEN MINDENKI BEÁLLJON ÚGY – AHOGY 2009. JANUÁR 21.-ÉN A KOSSUTH TÉREN BEÁLLTAK TISZTA FEHÉRBEN – ÉS AKINEK NEM VOLT FEHÉR RUHÁJA – AZ FEHÉR LEPEDŐT KÖTÖTT MAGÁRA – HOGY TISZTELEGJEN AZ ŐSÖK ELŐTT. S MOST EZT KÉRJÜK – HOGY A HŐSÖK TERÉN UGYANÚGY TISZTELEGJETEK. TISZTA SZÁNDÉKKAL – TISZTA SZÍVVEL – AZ ISTEN HOZOTT MÉRHETETLEN CSODÁLATOS SZERETETTEL A SZÍVETEKBEN ÚGY ÉLJETEK. ÚGY GYERTEK ODA TISZTÁN – ŐSZINTÉN ÉS ALÁZATOSAN - HOGY MINDENBEN A MÉRHETETLEN SZERETETTET ÉS A MÉRHETETLEN TUDÁST HOZZÁTOK EL MAGATOKBAN. AZT A CSODÁLATOS SZERETETTET – AMELY VEZET ÉS ÖSSZEFOGJA A NEMZETET. EGYET AKAR: SZERETETTET – BÉKESSÉGET ÉS VILÁGBÉKÉT - HOGY MINDENKI BÉKESSÉGBEN ÉLJEN. A FÖLD BÁRMELY PONTJÁN ÉLŐ GYERMEKEK NEVETVE ÉS KACAGVA ÉLHESSENEK ÉS NE TÖRJE MEG SEMMI A BOLDOGSÁGUKAT ÉS NE KELLJEN KÖNNYEZNIÜK ÉS REMEGNIÜK MINDEN OSTOBASÁGTÓL – AMIT A FELNŐTTEK ADNAK NEKIK.

 

A FELNŐTTEK IS ÁTVEGYÉK EZT AZ ÖNFELEDT – BOLDOG MOSOLYT – S KACAGNI ÉS ÖNFELEDTEN NEVETNI TUDJANAK – HISZEN AZ ISTENI GONDOSKODÁS – AZ ISTENI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS GONDOSKODÁS VESZI KEZDETÉT. ÉS EZT KI KELL TERJESZTENI MINDENKIRE – A FÖLD ÖSSZES NÉPEIRE ÉS NEMZETEIRE. BENNÜK VAN EZ A FÉNY – EZ A FÉNYMAG – AMELY MUTATJA EZT AZ UTAT ÉS A MÉRHETETLEN SZERETETT ÚTJÁT.

 

HÁT EZT TUDJÁTOK ÁT ADNI MÁSOKNAK S ÖNMAGATOKNAK. HOGY VALÓBAN ISTENÜNKÉRT – NEMZETÜNKÉRT – HAZÁNKÉRT – NÉPÜNKÉRT – ORSZÁGUNKÉRT – CSALÁDJAINKÉRT ÉS ÖNMAGUNKÉRT ÉS A TÖBBI NÉPÉRT ÉS NEMZETÉRT TUDJUNK TENNI ÉS ALKOTNI..

 

A SZERETETT HARCÁT INDÍTJUK EL – SZERETETTEL TESSZÜK – SZERETETTEL ONTJUK KI AZT AMI HAMIS ÉS IGAZSÁGTALAN. A SZERETETT EREJE KELL – HOGY MINDENT ÁTHASSON ÉS EZ A MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS – ISTENI – GONDOSKODÁS ÉS SZERETETT – EZ VÁLTSA FEL A FÖLDÖN MOST MINDENT. AMI NEM JÓ ÉS NEM IGAZ. NEM A TISZTA CSODÁLATOS- MÉRHETETLEN SZERETETT VEZETI.

 

EZZEL TUDJUNK ÁTLÉPNI AZ ÚJ KORSZAKBA – A SZERETETT KORSZAKÁBA – MELY 2011-EL KEZDŐDIK A MAGYARSÁGNAK.

 

AKKORA FEL KELL KÉSZÜLNÖTÖK DRÁGA SZERETETT GYERMEKEIM ÉS BEAVATOTTÁ KELL VÁLNOTOK A GYERMEKEITEKHEZ MÉRTEN ÉS MÉLTÓN. HOGY TI IS OLYANOK LEHESSETEK MINT A TI TISZTA ÁRTATLAN SZÉP GYERMEKEITEK. TISZTÁN ÉS ŐSZINTÉN KÉRDEZZETEK ÉS VÁLASZT KAPHASSATOK TŐLÜNK AZ ŐSI EGYTŐL ÉS ŐSANYÁTÓL.

 

MINDEN EGYES KÉRDÉSETEKRE ÉS TISZTA FELELETET KAPJATOK ÉS MEGHALLJÁTOK AZT – AHOGY RÉGEN AZ ŐSEITEK TETTÉK. HISZEN EBBEN A MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS ISTENI GONDOSKODÁSBAN ÉS SZERETETTBEN ÉLTEK ÉS ALKOTTAK.

 

TEHÁT TI IS EHHEZ MÉLTÓN ÉLJETEK - HOGY EZÁLTAL MINDEN – MINDEN A HELYÉRE KERÜLHESSEN. MINDEN – MINDEN AZ ŐSI JUSSHOZ MÉRTEN – AZ ŐSISÉG TÖRVÉNYE ALAPJÁN EGY ÉS OSZTHATATLAN LEGYEN.

 

EZ A LEGFONTOSABB!

 

ILYEN FELKÉSZÜLTEN ÉS ILYEN ÖSZTÖNÖSEN – ILYEN KRISTÁLYTUDATOSAN GYERTEK ODA DRÁGA SZERETETT CSODÁLATOS GYERMEKEIM – FÉNYMAGJÁNAK – FÉNY NÉPE – A MAG NÉPE. ÍGY GYERTEK ODA!

 

NEM KELLENEK ZÁSZLÓK – NEM KELL IDE MÁS – CSAK A SZÍVETEKBEN HOZOTT MÉRHETETLEN SZERETETT. S EGYMÁS KEZÉT MEGFOGVA SZÍVETEKBŐL KIÁRASSZÁTOK EZT A MÉRHETETLEN SZERETETTET ÉS ÁTADJÁTOK AZ EGÉSZ MAGYARSÁGNAK. A FÖLD BÁRMELY PONTJÁN IS ÉLNEK – HOGY ÉREZZÉK ELINDULT A MAGYAR HAZAHÍVÁS. MEGINDULT AZ – AMIRE OLY SOKÁIG VÁRTAK. ÉREZZÉK – HOGY IDE TARTOZNAK. ÉS IDE KELL JÖNNIÜK ÉS SEGÍTENIE KELL EBBEN A SZERETETTBEN – EBBEN AZ ISTEN HOZOTT MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTBEN – HOGY ELINDULHASSON ÉS MEGINDULHASSON A BÉKE ÉS A SZERETETT - A VILÁGBÉKE: BÉKE FEHÉR MADARA INNEN INDULHASSON ÚTJÁRA. AMELYNEK AZ EGYIK SZÁRNYA PIROS – A MÁSIK ZÖLD ÉS A TESTE FEHÉR.

 

ERRE LEGYETEK BÜSZKÉK – HOGY MÁRCIUS 15.-ÉN A HŐSEITEK TERÉRŐL – A HŐSÖK TERÉN MEGINDÍTHATUNK EGYÜTT EGY MÁSIK DOLGOT – AMELY VALÓBAN A SZERETETT FORRADALMÁT INDÍTJA MEG. AZT SZERETETTET – AMELY BETÖLTI AZ EGÉSZ FÖLDET ÉS BEBORÍTJA A SZÍVEKBE BEKÖLTÖZIK AZ ISTEN HOZOTT MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETT. EZ ALKOTJA ÉS IRÁNYÍTJA MINDEN LÉTÉT – MINDEN GONDOLATOT ÉS MINDEN KÉZMOZDULATOT.

 

EZ A CSELEKEDET IRÁNYÍTJA MINDENBEN ÉS EZ TESZI EGGYÉ ÉS OSZTHATATLANNÁ BENNE AZ ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTET.

 

EZT KELL MOST ÁTADNOTOK – AKKOR ÉS MOST IS!

 

MINDEN PERCBEN ÉS PILLANATBAN – HOGY BÜSZKÉK LEGYETEK – HOGY VALAMIT ELINDÍTOTTATOK ÉS VALAMI OLYASMIT TETTETEK – AMELY VALÓBAN MÉLTÓ A MAG NÉPÉHEZ – AZ ŐSI FÉNY MAG NÉPÉHEZ – HOGY FÉNYT ÉS SZERETETTET ADOTT ÁT A TÖBBI FÉNYMUNKÁSNAK ÉS A TÖBBI FÉNYKÜLDÖTTNEK. SPIRITUÁLISAN FEJLŐDÖTT ŐSI FÉNYMAGOK ELINDÍTOTTÁK AZ ISTENI CSODÁLATOS SZERETETT FÉNY ÁLTAL A TÖBBI FÉNYMAGOKAT. MEGINDÍTOTTÁK BENNÜK AZ ISTENI FÉNYT ÉS FÁKLYÁVÁ ERŐSÍTETTÉK AZT A SZERETETTET – AMELY OTT PISLÁKOLT BENNÜK. . ERRE LEGYETEK BÜSZKÉK ÉS MI OTT MEGERŐSÍTJÜK EZT A SZÁNDÉKOT BENNETEK ÉS SZÉTJUTTATJUK A VILÁGBA – MINDENKINEK A SZÍVÉBE BELETESSZÜK – MINDENKINEK A GONDOLATÁBA BELETESSZÜK – HOGY A MAGYARSÁG VALAMI OLYAN CSODÁLATOSAT ALKOT ÉS TEREMTETT EZEN A NAPON – AMELY MÉLTÓ HOZZÁ – HOGY RÁFIGYELJEN A VILÁG ÉS FEJET HAJTSON A MAGYARSÁG ELŐTT ÉS AZT MONDJA: VÉGRE AZ ŐSI TUDÁS SZERINT ÉL – AZ ŐSI SZERETETT SZERINT ÉL ÉS BÉKESSÉGET ÉS VILÁGBÉKÉT AKAR MINDENKINEK.

 

HÁT EZT TEGYÜK ÉS EZZEL FOGJUK ÖSSZE A NEMZETET – HOGY EGYET AKARJUNK KÖZÖSEN. AZ ISTENI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTET - EZ FOGJA ÖSSZE EGYMÁSBA A KEZEKET – SZÍV A SZÍVBE – GONDOLAT A GONDOLATBA LEGYEN ÉS EGYSÉGET ALKOTHASSON. EZ AZ EGYSÉG ÖSSZEFOGHASSA AZ EGÉSZ FÖLDET ÉS MINDEN NÉPEKET ÉS NEMZETEKET. ÉS EGYBEN – KÉZ A KÉZBEN EGYMÁS MELLETT BÉKÉSEN MEHESSÜNK ÉS MI IS MELLETTETEK LÉPHESSÜNK – S BOLDOGAN NEVELHESSÉTEK A CSALÁDOTOKBAN A GYERMEKEITEKET..

 

S BOLDOGAN EGYÜTT LEHESSETEK A FÖLDÖN - BÁRHOVA MENTEK A FÖLD BÁRMELY PONTJÁRA – MINDENHOL BÉKESSÉGGEL FOGADJANAK ÉS AZT MONDJÁK – AZ ŐSI FÉNYMAGOK FÉNYMAGJAIBÓL JÖTTEK EL HOZZÁNK.

 

HÁT ADJUK SZERETETTÜNKET – TI IS ADJÁTOK SZERETETTEKET ÉS EGYESÜLJÖN A MI SZERETETTÜNK - HOGY EZ A MÉRHETETLEN ISTENI SZERETETT VALÓBAN CSODÁLATOS LEGYEN ÉS CSODÁKAT ALKOTHASSON – CSODÁLATOS CSODÁKAT. CSODÁLATOS GYÓGYULÁSOKAT ÉS CSODÁLATOS KRISTÁLYGYÓGYULÁSOKAT HOZZON LÉTRE MINDENKINEK A TESTÉBEN. HISZEN A GYERMEKEK KRISTÁLYGYERMEKEK – ÉS A KRISTÁLYGYERMEKEK KRISTÁLYTUDATOSSÁGGAL – KRISTÁLYSEJTEKKEL RENDELKEZNEK.

 

AZ IDŐSEBB NEMZEDÉKNEK – MINDEN KOROSZTÁLYÁNAK KRISTÁLYTUDATOSSÁ ÉS KRISTÁLYFÉNYTESTŰVÉ KELL VÁLNIA – HOGY AZ ISTENI GONDOSKODÁS – AZ ISTENI CSODÁLATOS MÉRHETETLEN GONDOSKODÁS -GONDOSKODHASSON RÓLA.

 

NE KELLJEN MÁR AZON TÖPRENGENI – HOGY HOGYAN LESZ HOLNAP ÉS - HOGY LESZ HOLNAPUTÁN – MERT EZ MOSTANTÓL KEZDVE NEM AZ Ő FELADATA.

 

HISZEN AZ ISTENI GONDOSKODÁS ELJÖTT ÉS KITISZTÍT MINDENT ÉS MEGTISZTÍT A TISZTA HÓ EREJÉVEL – A TISZTA FEHÉR FÉNNYEL. AMELY OTT KELL HOGY LEGYEN BENNETEK MÁRCIUS 15.-ÉN. BENNETEK – A SZÍVETEKBEN ÉS A RUHÁTOKBAN KÍVÜLRŐL BELÜLRŐL – HOGY VALÓBAN MEGTISZTULTATOK ÉS VALÓBAN EGYET AKARTOK – A NEMZET ÖSSZEFOGÁSÁT ÉS FELEMELKEDÉSÉT AZ ISTENI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTBEN – MELY ÖSSZEFOGJA A NEMZETET ÉS IRÁNYÍTJA ÉS EGY FELÉ VEZETI – AZ ISTENI MÉRHETETLEN SZERETETTBEN ÉS EGYET AKAR: SZERETETTET ÉS BÉKESSÉGET.

 

MINDENKINEK – MINDEN CSALÁDOKBAN – HOGY AZ AMI ZŰRZAVAR VAN – MEGOLDÓDJON ÉS MINDENKI EGYMÁSRA NÉZZEN SZERETETTBEN ÉS BOLDOGSÁGBAN. A CSALÁDOK NE BOMOLJANAK SZÉT – NE VÁLJANAK EL – A GYERMEKEK BÉKÉSEN ÉLHESSENEK ÉS BÉKÉSEN NŐHESSENEK FEL ÉS EZT A BÉKESSÉGET ADHASSÁK ÁT ŐK IS GYERMEKEIKNEK. HOGY A BÉKESSÉG ÉS A SZERETETT LEGYEN BENNÜK – NE A KÍSÉRTÉSEK – A FÖLDI KÍSÉRTÉSEK.

 

EZEKET EL KELL FELEJTENETEK. HISZEN AZ ISTENI SZERETETT VISSZAJÖTT – AZ ŐSI EGY VISSZAJÖTTEM - ŐSANYÁVAL EGYÜTT. KI FELEMELEM S FÖLÉ TESZEM A MAGYAR NEMZET FÖLÉ AZ ŐSI EGY ISTENI TENYEREMET. ŐSI EGY TENYEREMMEL ÉS KEZEMMEL VÉDELMEZEM ÚJRA EZT A MAGYAR NÉPET ÉS NEMZETET.

 

ENNEK A TISZTELETÉRE GYERTEK ODA GYERMEKEIM – ISTENI FÉNYGYERMEKEIM – FÉNYKÜLDÖTTEK. HISZEN EZ AZ ÖSSZES MAGYAR NÉP ÉS NEMZET FELADATA ÉS EZ A TELJES EGYSÉG ÉS SZERETETT. MELYNEK ÍGY KELL LENNIE – HISZEN ÍGY VAN AZ ISTENI TERVBEN ÉS ÍGY ALKOTTÁTOK MEG TI IS.

 

ESTÉNKÉNT – MIKOR FELJÖTTÖK EZT KÉRITEK – HOGY BÉKESSÉG ÉS SZERETETT LEGYEN A SZÍVEKBEN A GONDOLATOKBAN – A CSALÁDOKBAN A NÉPEKBEN ÉS A TÖBBI NÉPEKBEN ÉS NEMZETEKBEN - A FÖLDÖN.

 

MINDEGY – HOGY MILYEN A BŐR SZÍNE – MINDEGY HOGY HOL ÉLNEK. MINDENKINEK SZERETETTRE VAN SZÜKSÉGE ÉS MEGÉRTÉSRE. AKKOR NEM BŰNÖZNEK ÉS NEM ALKOTNAK TÖBBET – HISZEN ŐK IS ÉRZIK HOGY AZ ISTENI SZERETETT RÁJUK IS KITERJED ÉS EGYÜTT AKARNAK ÉLNI. BÁRHOL IS ÉLNEK – A FÖLD BÁRMELY PONTJÁN – A TÖBBI NÉPEK ÉS NEMZETEK ORSZÁGÁBAN ÉS VILÁGÁBAN. HISZEN ŐK IS ISTEN GYERMEKEI – ŐK IS A FÉNY GYERMEKEI. HÁT Ő NEKIK IS KELL AZ ISTENI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETT. ŐKET IS AZ ISTENI CSALÁD ALKOTTA – AZ ISTENI CSALÁD HOZTA LÉTRE – HÁT EGYET AKARHASSUNK – KÉZ A KÉZBEN – BOLDOGSÁGBAN – BÉKESSÉGBEN. EGYSÉGET ÉS VILÁGBÉKÉT ALKOTHASSUNK ÉS MINDENKI BÉKESSÉGBEN ÉS SZERETETTBEN NEVELHESSE FEL A KÖVETKEZŐ NEMZEDÉKET.

 

HISZEN A MAGYARSÁG KAPTA 3500 ÉVRE A SPIRITUÁLIS SÍKON A FÖLD SORSÁT ÉS IRÁNYÍTÁSÁT. MEGKÖTTETETT VELE AZ ISTENI SZERZŐDÉS – HOGY 3500 ÉVRE ÁTADATIK NEKI ÉS ISTENI PECSÉTTEL LEPECSÉTELTETETT. ÉS EZEN MÁR NEM VÁLTOZTATHAT SENKI SEM.

 

A FÖLDI SÍKON IS ELKEZDŐDÖTT AZ A FOLYAMAT – MELY MEGÁLLÍTHATATLAN ÉS MINDEN MAGYAR NÉP ÉS NEMZETBE TARTOZÓ – MINDEGY HOGY MILYEN NEMZETISÉGŰ EZEN KELL HOGY DOLGOZZON – HISZEN AZ ŐSI FÉNYMAG Ő BENNE IS BENNE VAN. KRISTÁLYTUDATOSAN LÁTNI KELL – HOGY EGYET KELL ALKOTNI ENNEK A NEMZETNEK – HOGY A PÉLDÁJÁVAL – AMELY MEGADATOTT NEKI A SPIRITUÁLIS SÍKON – MOST AZ VÉGHEZ VIHESSE A FÖLDI SÍKON IS ÉS MEGMUTATHASSA – AZ ISTENI MÉRHETETLEN – CSODÁLATOS SZERETETTÉVEL – HOGY KÉPES BÉKESSÉGET – SZERETETTET ÉS VILÁGBÉKÉT ALKOTNI AZ ISTENI SZERETETTÉVEL – A SZÍVÉBŐL KIJÖVŐ SZERETETTÉVEL – MELYEKET ÁTAD MÁSOKNAK – A SZÍVÉBŐL KIJÖVŐ SZERETETTET ÉS A GONDOLATA TISZTA SZERETETTÉT. ÉS EZEK EGYSÉGET ALKOTNAK ÉS EGYET AKARNAK: SZERETETTET ÉS BÉKESSÉGET.

 

ÉS KÉRIK MAJD A TAPASZTALATOKAT ÉS ÚTMUTATÁSOKAT – HOGY HOGYAN IS TETTÉTEK ÉS HOGYAN INDÍTOTTÁTOK EL A FEHÉR SZERETETT KÖRÖKET – HOGY A NEMZET ÖSSZEFOGHASSON ÉS EGYET AKARHASSON - A FEHÉR SZERETETT KÖRBE TARTOZHASSON. TISZTASÁGBAN ÉS BÉKESSÉGBEN EGYET AKARHASSON – EGYET - EGYSÉGES EGÉSZET – MELYBEN BENNE VAN AZ ÉG ÉS A FÖLD EGYSÉGE.

 

HISZEN MINDENKINEK VISSZA KELL MENNIE ÉS SZEMBE KELL NÉZNIE MAJD – HOGY HOGYAN ÉLT ÉS HOGYAN TETTE DOLGÁT. AKKOR LEGALÁBB MAJD ELMONDHASSA – HOGY TETT A SZERETETTÉRT – AZ ISTENI CSODÁLATOS – MÉRHETETLEN SZERETETTÉRT. SZERETETTET ADOTT ÉS A VILÁGBÉKÉBEN RÉSZT VETT ÉS EGYET ALKOTHATOTT MINDENKIVEL.

 

ITT HOZZUK ELŐSZÖR NYILVÁNOSSÁGRA A MAGYARSÁG ÚJ BÉKE ÉS SZERETETT HIMNUSZÁT - MELYET A BEAVATOTT CSAPATNAK DIKTÁLTUNK LE - A SZÉKELY HIMNUSZ DALLAMÁRA ÉS SZÖVEGE ALAPJÁN. EZT ÉNEKELJÉTEK - VAGY MONDJÁTOK EL - MERT 1000-SZERESEN ÁLDJUK MEG MINDEN NAPOTOKAT - AMIKOR EZT ELÉNEKLITEK.

ENNYIT SZERETTÜNK VOLNA ELMONDANI.

 

 

A MAGYARSÁG

BÉKE ÉS SZERETETT HIMNUSZA

A SZERETETT KORSZAKRA

 

 

SOK-SOK EZER ÉVE ÉL ITT A MAG NÉPE

ENGEDD – HOGY ÚJRA MAGYAROK LEGYÜNK

VEZESD MÉG EGYSZER GYŐZELEMRE NÉPED

ARANYASSZONYUNK CSILLAGÖSVÉNYÉN.

 

ISTENI SZERETETT VEZESSE HÁT NÉPÜNK

NÉPEK HARCÁNAK VÉGET VETHETÜNK

MAGYART AZ ELLEN MÁR NEM HÁBORÍTJA

EMELD FEL HOZZÁD NÉPÜNK ISTENÜNK.

 

AMEDDIG ÉLÜNK ŐSI MAGYAR NÉPÜNK

MEGTÖRNI LELKÜNK NEM LEHET SOHA

SZÜLESSÜNK BÁRHOL – FÖLDÜNK BÁRMELY PONTJÁN

MOSTANTÓL SORSUNK MINDIG JÓ LEGYEN.

 

ÉDES ŐSANYÁNK KÖNYÖRÖGVE KÉRÜNK

MENTSD MEG E NÉPED ŐSI NEMZETED

JUSSUNK EL HONBAN – ŐSI MAGYAR FÖLDÖN

SZABAD HAZÁBAN ÉLJÜNK BOLDOGAN.

 

OLTALMAZÓ KEZED EMELD FÖLÉNK KÉRÜNK

ORSZÁG HATÁRON ÓCEÁNON ÁT

JÖJJ HÁT KIRÁLYNŐNK ITT VÁR A MAG NÉPE

SZERETETT ÚTJÁN VEZESS ISTENÜNK.

 

ISTENI SZERETETT VEZESSE HÁT NÉPÜNK

NÉPEK HARCÁNAK VÉGET VETHETÜNK

MAGYART AZ ELLEN MÁR NEM HÁBORÍTJA

EMELD FEL HOZZÁD NÉPÜNK ISTENÜNK.

 

VEZESD MÉG EGYSZER GYŐZELEMRE NÉPED

ARANYASSZONYUNK CSILLAGÖSVÉNYÉN.

 

 

Kép