Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÉKE ÉS SZERETETT NAP A HŐSÖK TERÉN

2010.03.28

ELINDULT A SZERETETT LAVINA MAGYARORSZÁGRÓL! Kép

ÉS EZ NEM EGY ÜRES – TARTALOM NÉLKÜLI KIJELENTÉS – HANEM VALÓDI – KOMOLY TÉNY.

MIALATT A MAGYARSÁG NAGY RÉSZE TÉTLENÜL ÁLLT ÉS VÁRTA A FEJLEMÉNYEK SODRÁSÁT – ADDIG EGY KIS CSOPORT A HÁTTÉRBEN KOMOLY SPIRITUÁLIS MUNKÁT VÉGZETT AZÉRT – HOGY AZ ORSZÁGBAN ELINDULHASSON A SZERETETT – AMELY FELEMELI ÉS MEGTISZTÍTJA E NEMZETET.

HISZEN NAGY SZÜKSÉGÜNK VAN RÁ – MERT TUDJUK – A VILÁGVÁLSÁG VALÓJÁBAN NEM PUSZTÁN EGY PÉNZÜGYI LEÉPÜLÉS.

AZ A LÉLEK VÁLSÁGA – AMELY A SZERETETTLENSÉGBŐL ÉS A LELKEK EGYMÁS ELLEN FORDULÁSÁBÓL KÖVETKEZETT.

ELVESZÍTETTÜK GYÖKEREINKET – MIKÖZBEN EGYRE INKÁBB A FOGYASZTÓI TÁRSADALOM ELVÁRÁSAINAK PRÓBÁLUNK MEGFELELNI.

EZ AZ IDŐSZAK HAMAROSAN LEZÁRUL.

ROHAM LÉPTEKKEL SZÁGULDUNK A FELGYORSULT IDŐSÍKOKON – HALADUNK A KORSZAKVÁLTÁS FELÉ – AMI VALÓJÁBAN MÁR EL IS KEZDŐDÖTT.

NEM TUDJUK – VAGY NEM AKARJUK TUDNI – MI EZ A FOLYAMAT? EZ AKKOR IS ELKEZDŐDÖTT ÉS VÉGZI TISZTÍTÓ FELADATÁT.

TEGYÜK FÉLRE LAIKUS GONDOLKODÁSUNKAT ÉS FIGYELJÜNK A JELEKRE – MERT A JELEK NEKÜNK SEGÍTENEK.

ELKEZDŐDÖTT EGY HATALMAS VÁLTOZÁS – AMELY ITT A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN FOKOZOTTAN ÉREZHETŐ ÉS MÉRHETŐ. ÚJ ENERGIÁK ÁRADNAK BOLYGÓNK FELÉ – AMELYEK MEGÁLLÍTHATATLANUL RENDEZIK ÁT ÉLETÜNKET.

ELÉRKEZETT AZ IDŐ – HOGY LEZÁRJUNK EGY KORSZAKOT ÉS EGY ÚJ SZERETETT KORSZAKOT NYISSUNK MEG.

A MAGYARSÁGNAK NEM KEVESEBB A FELADATA – MINT HOGY A SZERETETT GYÓGYÍTÓ EREJÉVEL ÖSSZEFOGJA – GYÓGYÍTSA ÉS TANÍTSA A TÖBBI NÉPET ÉS NEMZETET.

EZ VOLT A FELADATUNK RÉGEN IS ÉS EZ A KÜLDETÉSÜNK MOST IS.

VALAHOL BELÜL MINDIG IS ÉREZTÜK – HOGY NEKÜNK MÁS – SAJÁT UTUNK VAN.

ISTENI KÜLDETÉSÜNK BETELJESÍTÉSÉT A LEGTÖBB SPIRITUÁLISAN FEJLETT NÉP ÉS TANÍTÓ MESTEREK IS ISMERIK – HISZEN A DALAI LÁMA ÉS PIÓ ATYA IS MEGJÖVENDÖLTE ÉVEKKEL EZELÖTT – HOGY MAGYARORSZÁGRÓL EGYSZER EGY CSODÁLATOS BÉKE GALAMB FOG KIREPÜLNI – AMELY A SZERETETTET ÉS BÉKÉT VISZI EL MINDEN ORSZÁGBA.

EZ INDULT EL A TAVALYI ÉVBEN – AMIKOR EGY NÓGRÁD MEGYEI KIS TELEPÜLÉSRŐL BÁTONYTERENYÉRŐL KIREPÜLT A SZERETETT ÉS BÉKE FEHÉR GALAMBJA – EGY CSODÁLATOS RENDEZVÉNY – A KIS-SZALA ÁLTAL.

EZ A CSODÁLATOS FEHÉR GALAMB – AMELYET A GYÓGYÍTÓ FÉNY ALAPÍTVÁNY KIS CSOPORTJA KELTETT ÉLETRE ELINDÍTOTTA AZ ÖSSZEFOGÁST AZ ORSZÁGBAN.

2009. AUGUSZTUS 23.-ÁN MEGALAKULT ÉS SZEPTEMBER 9.-ÉN ÜNNEPÉLYES ESKÜTÉTELLEL MEGKEZDTE MUNKÁJÁT A MAGYAR BEAVATOTTAK TANÁCSA – AMELY 600 ÉV ÓTA NEM ADATOTT MEG A MAGYARSÁGNAK. EZZEL A BEAVATOTTSÁG ÚJRA A MAGYAR NÉP ÉLETÉNEK RÉSZÉVÉ VÁLT.

UTOLSÓ BEAVATOTT KIRÁLYUNK MÁTYÁS VOLT – AZ Ő HALÁLÁVAL HOSSZÚ – HOSSZÚ ÉVSZÁZADOKRA ELTŰNT EZ A TUDÁS ÉLETÜNKBŐL.

AZ Ő URALKODÁSA UTÁN EGYRE LEJJEBB SÜLLYEDT AZ ORSZÁG – HISZEN FELADTUK ŐSI SZAKRÁLIS – SPIRITUÁLIS TUDÁSUNKAT – NEM GYAKOROLTUK HAGYOMÁNYAINKAT – AMI AZ ORSZÁG EREJÉNEK SZÉTFORGÁCSOLÓDÁSÁHOZ VEZETETT.

MOST AZONBAN ÚJRA ELKEZDTÜNK EMELKEDNI – HISZEN MINDEN MAGYAROK BEAVATÓ ARANYASSZONYA ELINDÍTOTTA AZ ÖSSZEFOGÁST ÉS A VALÓDI ŐSI SZAKRÁLIS – SPIRITUÁLIS TUDÁSUNK FELELEVENÍTÉSÉT ÉS ÁTADÁSÁT A MAGYARSÁG SZÁMÁRA.

EZ AZ ÁLDÁSOS FOLYAMAT 2009. JANUÁR 21.-ÉN KEZDŐDÖTT – AMIKOR A KOSSUTH TÉREN MEGALAKULT AZ ELSŐ FEHÉR SZERETETT KÖR.

HATALMAS ÉGI JELENÉSEK ÉS SPIRITUÁLIS ERŐK KÍSÉRTÉK AZ ESEMÉNYT – AMELYET EGYRE TÖBB SZERETETT KÖR RENDEZVÉNY KÖVETETT.

MA MÁR AZ ORSZÁGBAN NAGYON SOK FEHÉR SZERETETT KÖR ALAKULT AZÓTA – HOGY KÖZVETÍTSÉK A SZERETETTET ÉS TUDÁST AMI ÁLTAL KIEMELKEDHETÜNK EBBŐL A KILÁTÁSTALAN HELYZETBŐL.

MINDEN ŐSI ERŐ IDE ÖSSZPONTOSUL – ÓRIÁSI SPIRITUÁLIS MUNKA ÁLL E MÖGÖTT – HOGY EZ A FOLYAMAT ELINDULHATOTT.

Kép ENNEK MEGKORONÁZÁSKÉNT EZ ÉV MÁRCIUS 15.-ÉN EGY BÉKE ÉS SZERETETT NAPOT TARTOTT A MAGYAR BEAVATOTTAK TANÁCSA ÉS A MAGYAROK ISTENI SZÖVETSÉGE – AMELY A FEHÉR SZERETETT KÖRÖKET FOGJA ÖSSZE – A HŐSÖK TERÉN.

A RENDEZVÉNYT A KARANCSKESZI ŐSZI RÓZSA ASSZONYKÓRUS – DEÁK BÉLA TÁROGATÓS ÉS HEGEDŰS KÍSÉRŐJE NYITOTTÁK MEG PALÓC NÉP DALOKKAL – ÍGY ERŐSÍTVE NÓGRÁD MEGYE ESZMEISÉGÉT.

UTÁNA TÁLTOS DOBOKKAL – ŐSI ÉNEKEKKEL ÉS A VILÁG MINDEN TÁJÁN ÉLŐ KULTÚRÁKAT IDÉZŐ MANTRÁKKAL ÖSSZEKAPCSOLÓDTAK A SZERETETT ERŐI – ELINDÍTVA EZZEL A VILÁGBÉKÉT.

UGYANEBBEN AZ IDŐBEN A TIBETIEK ÉRTÜNK – VELÜNK IMÁDKOZTAK.

Kép

AZ ŐSI ERŐK LEHÍVÁSA UTÁN A BEAVATOTTAK TANÁCSA ÉGI CSATORNÁN KERESZTÜL KÖZVETÍTETTE ÜZENETEIKET – AMELYBEN AZ ÖSSZEFOGÁST SÜRGETTÉK. FELHÍVÁST KÖZÖLTEK – A VILÁGBÉKE FOLYAMAT ELINDULÁSA ÉRDEKÉBEN – MISZERINT 2010 AUGUSZTUS 20.-23.-ÁN VILÁGBÉKE KONFERENCIÁT TARTUNK BÁTONYTERENYÉN. IDE A VILÁG MINDEN RÉSZÉBŐL VÁRJÁK A TÖBBI KULTÚRA – VALLÁS ÉS NEMZET KÉPVISELŐIT – EGYSZERŰ EMBEREIT – HOGY A SZERETETT JEGYÉBEN SAJÁT NÉZETEINKET FÉLRE TÉVE AZ ÖSSZEFOGÁSRA ÉS VILÁGBÉKÉRE KONCENTRÁLJUNK.

FÖLDÜNK MOST ÓRIÁSI VÁLTOZÁSOKON MEGY KERESZTÜL – MELYHEZ NEKÜNK EMBEREKNEK FEL KELL NŐNÜNK.

CSAKIS AKKOR TUDJUK E FOLYAMATOT POZITÍVAN MEGÉLNI ÉS JÓ IRÁNYBA TERELNI – HA A SZERETETTET ENGEDJÜK BE MAGUNKBA ÉS HELYÉRE TESSZÜK AZ ÉRTÉKRENDET ÉLETÜNKBEN.

TUDATOSABBAN KELL ÉLNÜNK – EGY MAGASABB RENDŰ SZERETETT ÁLTAL VEZÉRELVE – ISTENI ÉNÜNKET FELVÁLLALVA – AMELY ÖSSZEKÖT BENNÜNKET A TEREMTŐ ŐSI EGY-EL – AMELY MINDEN VALLÁSOK FÖLÖTT ÁLL – HISZEN Ő ALKOTOTT ÉS TEREMTETT MINDENT – MINDENNEK A KEZDETE ÉS VÉGE EGYSZERRE. MINDANNYIAN EHHEZ AZ EGYHEZ IMÁDKOZUNK – BÁRHOL IS LEGYÜNK A FÖLDÖN – BÁRHOGY IS HÍVJUK AZT.

EZÉRT NE A KÜLÖNBSÉGEKET ERŐSÍTSÜK – HANEM LÁSSUK MEG EGYMÁSBAN – MINDENKIBEN AZ ISTENI SZERETETT CSODÁLATOS SZIKRÁJÁT – AMELY FELMELEGÍTI SZÍVÜNKET A HŰVÖSEBB NAPOKON IS. ÉS LEGYÜNK RÁ BÜSZKÉK – HOGY EZ INNEN MAGYARORSZÁGRÓL INDULHATOTT EL – MERT VAN MÉG E NÉPNEK OLYAN TUDÁSA – AMELY PÉLDA ÉRTÉKŰ AZ EGÉSZ VILÁGON ÉS EZ TITKON OTT REJTŐZIK MINDEN MAGYAR SZÍVBEN.

MERJÜK HÁT KITÁRNI ÉS A VILÁGNAK MEGMUTATNI – HOGY ÖSSZEFOGÁSSAL ÉS SZERETETTEL A CSODÁK ORSZÁGA LEHETÜNK ÚJRA.

ÉS HOGY EZ MENNYIRE VALÓSÁGOS?

MÁR EL IS KEZDŐDÖTT – CSAK LÁTNI KELL A JELEKET – AZ ŐSI SZAKRÁLIS TUDÁSUNK SZEMÉVEL – ISTENI MIVOLTUNK KITELJESÍTÉSÉVEL MAGUNKBAN.

LÉPJÜK MEG A CSODÁT – HISZ A VILÁG RÁNK VÁR. ERRE A HÍVÓ SZÓRA VÁRNAK – MERT NEKIK IS A SZERETETT HIÁNYZIK.

ADJUK HÁT TOVÁBB ÉS ÉPÍTSÜK FEL A SZEBB BOLDOGABB ÚJ HAZÁT.

LEGYEN MINDEN SZÍV EGY SZÍV ÉS MINDEN KÉZ EGY KÉZ!

ERRE HÍVUNK MINDENKIT – ÉS VÁRUNK MINDEN SEGÍTŐ KEZET ÉS SEGÍTŐ SZÍVET – HOGY A VILÁGBÉKE KONFERENCIA – KÖZÖS ÜGYÜNK – MEGVALÓSULHASSON!

 

 

MAGYAR BEAVATOTTAK TANÁCSA

MAGYAROK ISTENI SZÖVETSÉGE

MINDEN MAGYAROK BEAVATÓ ARANYASSZONYA

 

osszefogas.eoldal.hu
isteniszovetseg@gmail.com
30/299-8064
30/697-4739