Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VILÁGBÉKE KONFERENCIA

2010.03.28
MEGHÍVÓ!

 

 

Kép

AZ ÚJ KORSZAK BEKÖSZÖNTÖTT!

A SZERETETT ERŐI LEÉRKEZTEK A FÖLDRE!

EGYÜTT KELL MEGVALÓSÍTANUNK FÖLDI KÜLDETÉSÜNKET – A SZERETETT KORSZAKÁNAK KITELJESÍTÉSÉT A VILÁGBÉKÉÉRT!

 

INDÍTSUK EL MAGYARORSZÁGRÓL A VILÁGBÉKÉT AZ ÖSSZEFOGÁS ÉS SZERETETT EGYSÉGÉNEK EREJÉVEL!

 

 

NEMZETKÖZI SZERETETT ÉS BÉKE VILÁGKONFERENCIÁT TARTUNK

2010. AUGUSZTUS 20.-23.-ÁN BÁTONYTERENYÉNAMELYRE A VILÁG MINDEN RÉSZÉRŐL VÁRJUK A RÉSZTVEVŐKET – A SPIRITUÁLIS VEZETŐKET – EGYSZERŰ EMBEREKET – AKIK TENNI AKARNAK A MINDNYÁJUNKAT ÉRINTŐ VILÁGBÉKE MEGVALÓSULÁSÁÉRT!

 

ENNEK FELVEZETÉSEKÉNT:

 

ÁPRILIS 15.-ÉN 11 ÓRÁTÓL BÉKE ÉS SZERETETT NAPOT TARTUNK SALGÓTARJÁNBANA FŐ TÉREN – AHOL FEHÉR SZERETETT KÖRT ALAKÍTUNK – ÉNEKEKKEL – IMÁKKAL ÉS MANTRÁKKAL ÁRASZTJUK SZÉT A SZERETETTET A VILÁGBAN.

SZERTARTÁSSAL – ŐSI TÁLTOS DOBOKKAL LEHÍVJUK AZ ÉGI ERŐKET – MAJD A BEAVATOTTAK TANÁCSÁNAK TAGJAIN ÉS MINDEN MAGYAROK BEAVATÓ ARANYASSZONYÁN KERESZTÜL ÁTADJÁK ÜZENETEIKET.

 

MÁJUS 5.-ÉN 19 ÓRÁTÓL JÓTÉKONYSÁGI KONCERTET RENDEZÜNK SZINTÉN SALGÓTARJÁNBAN – A JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI HÁZBAN – MELYNEK TELJES BEVÉTELÉT A VILÁGBÉKE KONFERENCIA MEGRENDEZÉSÉRE AJÁNLJUK FEL.

 

A HÁZIGAZDA LAÁR ANDRÁS LESZ – AKI SAJÁT MŰSORÁVAL – DALAIVAL KEDVESKEDIK A JELENLÉVŐKNEK!

 

ÁLLANDÓ FELLÉPŐ A KARANCSKESZI ASSZONYKÓRUS ÉS DEÁK BÉLA TÁROGATÓS!

 

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK – HOGY EGYÜTT – EGYSÉGBEN ÉS SZERETETTBEN ELINDÍTSUK A VILÁGBÉKÉT INNEN – MAGYARORSZÁGRÓL!

 

 

MINDENKINEK FEL KELL KÉSZÜLNI AZ ÚJ SZERETETT KORSZAKRA – AMIBEN A MAGYARSÁGNAK NAGYON NAGY SZEREPE LESZ.

A MI FELADATUNK SEGÍTENI A FELÉBREDÉSBEN – HOGY A SZERETETT ÉS EGYSÉG EREJÉVEL ÖSSZEFOGJUK ÉS FELEMELJÜK A NÉPEKET ÉS NEMZETEKET.

AZ ISTENI KÜLDETÉSÜNKET FEL KELL VÁLLALNUNK – AZ ÖRÖKSÉGÜNKET – ŐSI SZAKRÁLIS TUDÁSUNKAT ÁT KELL ADNI - CSAK ÍGY LEHET A MAGYARSÁGOT ELINDÍTANI A SZERETETT ÚTJÁN.

AZ ORSZÁG TÖBB RÉSZÉN ALAKULTAK FEHÉR SZERETETT KÖRÖK – HOGY AZ ŐSI SZAKRÁLIS TUDÁSUNKAT – A BEAVATOTTSÁGOT TOVÁBB VIGYÉK ÉS ELKEZDJÉK ÖSSZEFOGNI AZ ORSZÁGOT.

2009. JANUÁR 21.-ÉN ALAKULT MEG AZ ELSŐ FEHÉR SZERETETT KÖR A KOSSUTH TÉREN – NAGYON NAGY ISTENI ÁLDÁSSAL – MAJD 2009 – AUGUSZTUS 23.-ÁN A BEAVATOTTAK TANÁCSA – 2009. SZEPTEMBER 9.-ÉN ÜNNEPÉLYES ESKÜTÉTELLEL MEGERŐSÍTVE AZ ISTENI ESKÜT ÉS AZ ISTENI SZÖVETSÉGET.

MIND HÁROM RENDEZVÉNY A VILÁGBÉKÉT ÉS AZ ŐSI SZAKRÁLIS TUDÁS FELELEVENÍTÉSÉT SZOLGÁLJA – MELYEK EGYMÁSRA ÉPÜLNEK.

ÁPRILIS 15.-ÉN BEMUTATKOZUNK SALGÓTARJÁNNAK – ÉS ÍGY NÓGRÁD MEGYÉNEK – HOGY MINÉL TÖBBEN TUDOMÁST SZEREZZENEK AZ ELINDULT FOLYAMATOKRÓL ÉS A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEKRŐL.

EZ EGY SZABADTÉRI RENDEZVÉNY LESZ – A VÁROS FŐ TERÉN – AHOL EGYÜTT SUGÁROZZUK A SZERETETTET A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA. ITT MÁR ELKEZDJÜK AZ EMBEREK TÁJÉKOZTATÁSÁT – A JÓTÉKONYSÁGI KONCERT ÉS VILÁGBÉKE KONFERENCIA KIHIRDETÉSÉT.

MÁJUS 5.-ÉN A JÓTÉKONYSÁGI KONCERT – AMELY A JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI HÁZBAN LESZ – TELJES BEVÉTELÉT A VILÁGBÉKE KONFERENCIA MEGRENDEZÉSÉRE AJÁNLJUK FEL – AMELY A MAGYARSÁG EGÉSZÉNEK ÖSSZEFOGÁSÁVAL SZERVEZŐDNE.

NEM CSAK A MEGYÉRE – HANEM MINDEN MAGYAR SZÍVRE ÉS LÉLEKRE SZÜKSÉG VAN.

AUGUSZTUS 20.-23.-ÁN A VILÁGBÉKE KONFERENCIÁRA VÁRJUK A VILÁG MINDEN RÉSZÉBŐL ÉRKEZŐ KÜLDÖTTEKET – ŐSI MAGYAR TÖRZSEKBŐL – A KÜLÖNBÖZŐ VALLÁSOK KÉPVISELŐIT – DÉL-AMERIKÁTÓL – AUSZTRÁLIÁIG – HOGY A MAGYAR ERŐK – MELYEK AZ ÉVEZREDES VISZONTAGSÁGOK ALATT SZÉTSZÓRÓDTAK – ÚJRA EGYESÜLHESSENEK.

LEGYEN AZ BÁRMILYEN ORSZÁGBAN ÉLŐ – BÁRMELY NYELVET IS BESZÉLŐ LÉLEK – AZ ŐS MAGYAR EREDET MINDENHOL FELLELHETŐ – MELYEKET EGYESÍTVE ÚJRA EGYBEFONÓDVA – ELINDULHAT A SZAKRÁLIS TUDÁSUNK – A SZERETETT SZÉTÁRAMLÁSA.

A DALAI LÁMA ÉS PIO ATYA IS MEGJÖVENDÖLTE – HOGY MAGYARORSZÁGRÓL FOG ELINDULNI AZ A BÉKE ÉS SZERETETT GALAMBJA – AMELY ÖSSZEFOGJA ÉS EGYESÍTI A NÉPEKET ÉS NEMZETEKET AZ ISTENI SZERETETT CSODÁLATOS TENGERÉN.

EZ INDULT MOST EL – ÉS EZT KELL TOVÁBB VINNÜNK – MERT EZ A MI ÖRÖKSÉGÜNK!

AZ ŐSI EGY ÉS ŐSANYA MINDEN MAGYAROK BEAVATÓ ARANYASSZONYÁN KERESZTÜL FOGJA EGYESÍTENI A NÉPEKET – HOGY A LELKEK ÉS A FELSŐBB ISTENI MIVOLTOK EGYESÜLÉSÉVEL – ÚJRA BEAVATOTTÁ VÁLHASSON A NEMZET. AZ ISTENI TERV – ÁTLÁTÁSA CSAK A BEAVATOTTAKNAK ADATIK MEG – EZÉRT A VILÁG MINDEN RÉSZÉN – ÉS KÜLÖNÖSEN ITT MAGYARORSZÁGON A BEAVATOTTAKON KERESZTÜL FOG AZ ISTENI IRÁNYÍTÁS ÉRVÉNYESÜLNI.

A VILÁGKORSZAK VÁLTOZÁSA NEM CSAK RÁNK – HANEM A FÖLD ÖSSZES ORSZÁGÁRA ÉS LELKÉRE IS VONATKOZIK – NEKIK IS SEGÍTENÜNK KELL. A MAGYARSÁG ŐSI KINCSÉT – TUDÁSÁT NEM TARTHATJUK MEG MAGUNKNAK – HISZEN AZ A FELADATUNK – HOGY AZT TANÍTSUK – ADJUK ÁT MÁSOKNAK IS.

A VILÁGBÉKE KONFERENCIA CÉLJA – HOGY AZ ŐSI SZAKRÁLIS TUDÁST ÁTADJUK ÉS EGYESÍTSÜK ERŐINKET – MAGYARORSZÁGRÓL ELINDÍTSUK AZ ISTENI SZERETETTET – ÉS AZT A MÉRHETETLEN TUDÁST – AMIT A TEREMTŐ AZ ÉVEZREDEK SORÁN MEGTANÍTOTT NEKÜNK.

MINDEN ORSZÁG BE FOG KAPCSOLÓDNI – HISZEN A REZGÉSEK FOLYAMATOSAN EMELKEDNEK A FÖLDÖN ÉS CSAK AZOK FOGNAK TUDNI EHHEZ A SZERETETT REZGÉSHEZ ALKALMAZKODNI – AKIK EGYESÜLTEK ISTENI MIVOLTJAIKKAL ÉS ELFOGADJÁK AZ ŐSI EGY KÖZVETLEN IRÁNYÍTÁSÁT.

MAGYARORSZÁGON MÁR ELKEZDTÜK ENNEK ÁTADÁSÁT - TANÍTÁSÁT – DE MOST MÁR KI KELL TERJESZTENÜNK A TÖBBI ORSZÁGRA IS – HOGY FELKÉSZÜLHESSENEK ERRE A VILÁG MÉRETŰ VÁLTOZÁSRA.

EHHEZ KÉRJÜK A SEGÍTSÉGET – MINDEN SZERETETTBEN ÉLŐ LÉLEK FELEMELÉSÉHEZ!

Kép ÉRDEKLŐDNI:

GYÓGYÍTÓ FÉNY ALAPÍTVÁNY

TELEK ISTVÁNNÉ – ELNÖK

TELEFON: 30/299-8064

E-MAIL: vilagbeke2010@gmail.com